Prima pagină » Local » Consiliul Județean cheltuie peste 28.000.000 de lei pentru achiziționarea echipamentelor IT. Procedura de licitație a fost lansată
Consiliul Județean cheltuie peste 28.000.000 de lei pentru achiziționarea echipamentelor IT. Procedura de licitație a fost lansată

Consiliul Județean cheltuie peste 28.000.000 de lei pentru achiziționarea echipamentelor IT. Procedura de licitație a fost lansată

09 iul. 2024, 02:00,
Alexandra MAISNER, în Local

Consiliul Județean cheltuie peste 28.000.000 de lei pentru achiziționarea echipamentelor IT în unitățile de învățământ preuniversitar din Iași

Procedura de licitație a fost lansată pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), pe data de 8 iulie 2024. Contractul are ca obiectiv „Furnizare echipamente TIC (săli de clasă) pentru organizarea în mediul virtual pentru unități de învățământ preuniversitar, unități de învățământ conexe în cadrul proiectului «Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe din județul Iași»”.

Consiliul Județean cheltuie peste 28.000.000 de lei pentru achiziționarea echipamentelor IT

Potrivit informațiilor publicate pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), Consiliul Județean Iași așteaptă ofertele financiare până la data de 19 august 2024, ora 15.00. Licitația este împărțită în cinci loturi.

Primul lot cuprinde furnizarea echipamentelor TIC pentru organizarea în mediul virtual, pentru unitățile de învățământ preuniversitar și unități conexe. Valoarea acestuia este de 5.658.525,52 lei, fără TVA.

Al doilea lot are ca obiectiv furnizarea echipamentelor TIC pentru organizarea în mediul virtual a unităților de învățământ preuniversitar și unități conexe, cu o valoare totală de 5.595.573,52 lei, fără TVA.

Al treilea lor cuprinde tot furnizarea echipamentelor TIC pentru organizarea în mediul virtual a unităților de învățământ preuniversitar și unități conexe, însă are o valoare de 6.189.251,37 lei, fără TVA. Cel de-al patrulea lot are o valoare de 5.068.927,69 lei și are același obiectiv ca cele precedente, la fel și al cincilea lot, însă acesta are o valoare totală de 5.529.744,53 lei, fără TVA.

„Capacitatea de a asigura operarea și întreținerea investiției după finalizare intră în responsabilitatea Unității Administrativ Teritoriale Județul Iaşi — Consiliul Județean Iaşi/UAT-urilor care au delegat realizarea investițiilor/unităților de învățământ preuniversitar administrate de UAT-urile din Județul Iași/unităților conexe/școlilor speciale beneficiare ale acestei investiții”, se arată în caietul de sarcini al procedurii de licitație.

Unitățile de învățământ preuniversitar vor fi dotate cu materiale și echipamente de specialitate. Consiliul Județean caută firme pentru semnarea contractului

Procedura de licitație a fost lansată pe data de 3 iulie 2024, pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice. Contractul are ca obiectiv „Furnizare materiale și echipamente de specialitate pentru atelierele de practică din unitățile preuniversitare învățământ profesional și tehnic”. Contractul are o valoare de 4.646.950 de lei, fără TVA. Firmele interesate pot depune ofertele financiare până la data de 12 august 2024, ora 15.00. Procedura de licitație este împărțită în 7 loturi. Primul lot se referă la contractarea serviciilor privind furnizarea și montarea materialelor și echipamentelor specifice dotării atelierelor de practică, alimentație publică, atelier industrie alimentară li turism. Prevederea bugetară este de 1.039.503,74 lei, fără TVA.

Cel de-al doilea lot are ca obiectiv furnizarea și montarea materialelor și echipamentelor specifice dotării atelierelor de practică, ateliere de mecanică, ateliere electrotehnică, electronică, electromecanică, a atelierelor de lăcătușărie generală, ansambluri mecanice, automobile și a atelierelor de mecanică și mecanic auto. Valoarea contractului este de 2.273.575,60 lei, fără TVA.

Al treilea lot se referă la furnizarea și montarea echipamentelor și a materialelor specifice atelierelor de practică, atelierelor de construcții, instalații și lucrări publice. Valoarea acestuia este de 201.195,47 lei, fără TVA. Al patrulea lot include furnizarea și montarea materialelor și echipamentelor specifice dotării atelierelor de practică, a atelierelor de industrie textilă și pielărie dar și a celor de croitorie. Prevederea bugetară este de 925.173,26 lei, fără TVA. Lotul cu numărul 5 are ca obiectiv contractarea serviciilor de furnizare și montare a echipamentelor specifice dotării atelierelor de practică și a atelierelor școlare de tehnici poligrafice. Valoarea acestuia este de 56.693,10 lei, fără TVA.

Lotul șase se referă la contractarea serviciilor de furnizare și montare a echipamentelor specifice atelierelor de practică și a atelierelor școlare de tâmplărie. Acesta are o prevedere bugetară de 16.678,88 lei, fără TVA, iar ultimul lot, cel cu numărul șapte, are ca obiectiv furnizarea și montarea echipamentelor specifice pentru atelierele școlare de estetică și igienă a corpului omenesc și de coafor. În cadrul acestui lot, prevederea bugetară este de 134.130,43 lei, fără TVA.

Consiliul Județean cheltuie peste 28.000.000 de lei pentru achiziționarea echipamentelor IT în unitățile de învățământ preuniversitar din Iași. Procedura de licitație a fost lansată pe SEAP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
23 iulie 2024
23 iulie 2024