Prima pagină » Economic Local » Consiliul Județean alocă 82 de mii de lei pentru pachețelele colindătorilor și cadourile angajaților

Consiliul Județean alocă 82 de mii de lei pentru pachețelele colindătorilor și cadourile angajaților

26 sept. 2022, 02:00,
Andreea Andrei în Economic Local

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare de Consiliu Județean Iași se propun cheltuielile pentru sărbătorile de iarnă. Se alocă 82 de mii de lei pentru dulciuri, calendare, pixuri, agende și decorațiuni din brad natural. Acest demers reprezintă deja o tradiție a Consiliului Județean Iași

Cu toate că sărbătorile de iarnă sunt peste două luni, Consiliul Județean alocă 82 de mii de lei pentru darurile de Crăciun și Anul Nou. Beneficiarii acestor cadouri sunt colindătorii care vor primi câte o sacoșă cu dulciuri, dar și angajații și vizitatorii instituției pentru care se vor pregăti pixuri, agende, stickere personalizate și calendare. De asemenea, vor fi achiziționate și decorațiuni din brad natural, panglici, globuri și conuri.

Consiliul Județean alocă 82 de mii de lei pentru sărbătorile de iarnă

În ședința ordinară de Consiliu Județean, din 26 septembrie 2022, se va vota bugetul propus pentru sărbătorile de iarnă. Cheltuielile cele mai mari sunt pentru pachetele cu dulciuri ce vor fi oferite colindătorilor și urătorilor de toate vârstele, astfel se alocă suma de 42 de mii de lei pentru 600 de pachete. La aceasta se adaugă încă 1.500 de lei pentru sacoșele personalizate ce vor fi folosite la împachetare.

„Sărbătorile de Crăciun – Naşterea Domnului şi Anul Nou – aduc în sufletele tuturor bunătate şi căldură, indiferent de vârstă. Ca în fiecare an, Consiliul Judeţean Iaşi organizează manifestări tradiţionale cu această ocazie, întâmpinându-i pe colindătorii şi urătorii copii, adulţi şi persoane vârstnice cu darurile lăsate de «Moşul» sub bradul împodobit”, se arată în proiectul de hotărâre.

Prețurile calculate pentru aceste produse sunt de 2.50/sacoșă personalizată și 70 de lei pentru produsele incluse în fiecare pachet pe care îl vor primi colindătorii de toate vârstele ce se vor prezenta la sediul Consiliului Județean Iași.

Materiale pentru angajați și vizitatori

În același proiect sunt incluse și materiale pentru angajați, consilieri și membrii mass-media. Acestea sunt agende și calendare 2023, pixuri și stick-uri personalizate, în valoare de 37.500 de lei pentru 250 de seturi. Fiecare are valoarea de 150 de lei.

„În spiritul păstrării datinilor şi obiceiurilor, clădirea instituţiei va fi decorată festiv, se vor împodobi brazi, se vor oferi consilierilor judeţeni, mass-mediei locale, precum şi salariaţilor instituţiei agende 2023, calendare 2023, pixuri, stick-uri personalizate şi se vor transmite mesaje cu urări tradiţionale”, se arată în proiectul de hotărâre.

Decorațiunile pentru sediul Consiliului Județean sunt din brad natural, ornate cu produse specifice Crăciunului, globuri, conuri, panglici cu imprimeu de sezon și alte elemente decorative ce se găsesc pe piață și conferă originalitate.

„Valorile pe tipuri de cheltuieli au rezultat din prospectarea pieței, ținând cont de inflație, de calitatea și de brandurile recunoscute pentru produsele din gama top-dulciuri, precum și din valorile de achiziție anterioare”, se menționează în proiectul de hotărâre.

Consiliul Județean Iași se pregătește din timp pentru sărbătorile de iarnă. Astfel, se alocă 82 de mii de lei pentru cadouri și decorațiunile festive din cadrul instituției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *