Prima pagină » Titlurile zilei » Consilierul primarului din Dumești a fost percheziționat de Poliție în sediul instituției! Costin Jalbă a fost acuzat că a furat cheile de la mașina viceprimarului –EXCLUSIV

Consilierul primarului din Dumești a fost percheziționat de Poliție în sediul instituției! Costin Jalbă a fost acuzat că a furat cheile de la mașina viceprimarului –EXCLUSIV

23 iul. 2022, 02:00, 31 ,
Andreea Pădurescu în Titlurile zilei

Scandal la primăria Dumești din Iași! Viceprimarul Cătălin Pachițac îl acuză pe Costin Jalbă, consilierul primarului Cocoveică, de faptul că i-a furat cheile de la mașină. Acesta neagă tot, spunând că aceste acuzații sunt din cauza unor probleme persoanele mai vechi dintre primar și viceprimar. La primărie au ajuns polițiștii care au deschis dosar penal

Joi, 21 iulie 2022, primăria din Dumești Iași a fost vizitată de Polițe, după ce a izbucnit din nou un scandal între viceprimarul Cătălin Pachițac și consilierul primarului, Costin Jalbă. Cătălin Pachițac l-a acuzat pe Costin Jalbă de furt. Acesta a precizat că Jalbă i-ar fi furat cheile la mașină.

„Joi, 21 iulie 2022, a fost ziua contabilului din primărie și s-a împărțit suc și câte o felie de pizza și era puțină forfotă prin primărie. La un moment dat, când am mers spre biroul meu, l-am văzut ieșind de acolo pe Costin Jalbă, consilierul primarului. Aceasta mi-a sustras din birou cheile de la mașină și le avea în buzunarul de la pantaloni. I-am vorbit frumos și am ieșit afară să lămurim situația, însă lucrurile au degenerat și am sunat la 112. Până a venit Poliția, el tot vorbea prin mesaje cu Alina Cocoveică, fiica primarului. Aceasta l-a chemat până la ea în birou, iar eu eram atât de nervos încât nu mi-am dat seama pe moment ce se întâmplă. El a fost la ea în birou și i le-a pasat, iar când a ajuns Poliția și l-a percheziționat nu le mai avea în buzunar, dar i-au deschis dosar penal. A venit și criminalistica, au luat amprente. Nu știu ce voia să facă cu ele”, a declarat Cătălin Pachițac, viceprimarul comunei Dumești, din Iași.

Precizăm că reporterii BZI au contactat-o și pe Alina Cocoveică pentru a obține un punct de vedere de la aceasta, însă avea telefonul închis.

Consilierul primarului din Dumești a fost percheziționat: „Nu au găsit nimic la mine”

Costin Jalbă neagă toate acuzațiile aduse de „rivalul” său, Cătălin Pachițac, și precizează că tot ce se întâmplă este legat de un conflict personal și niciuna din acuzațiile aduse de acesta nu sunt adevărate.

„Într-adevăr, și-a pierdut cheile la mașină, le-a mai pierdut și anul trecut. El are ceva personal cu mine și atunci dă vina pe mine, dar a chemat Poliția. Este depusă o plângere penală, dar m-au percheziționat și nu s-a găsit nimic asupra mea. Cam despre asta este vorba. Domnul viceprimar al comunei nu este din același partid (PMP – n.r.) cu mine și domnul primar (PNL – n.r). Există de mai multă vreme un conflict între primar și vice și, pentru că nu poate da direct în primar, dă în mine. Eu am mai fost acuzat și că l-am bătut și mai multe. Mai sunt două dosare penale deschise pe numele meu din cauza domnului Pachițac. Face toate astea pentru a scădea din credibilitatea primarului și pentru a primi el 4 voturi în plus. Eu, până să fiu consilierul primarului, am fost director la o reprezentanță auto și acum am venit să îmi zică unu cu 8 clase, care nu cred că are 8 clase, și să râdă de mine. Nu este normal așa ceva”, a precizat Costin Jalbă, consilierul primarului Mihai Cocoveică.

S-a deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt

În scandalul dintre cei doi a intervenit Poliția care a deschis dosar penal.

„La data de 21 iulie a.c., polițiștii Postului de Poliție Dumești au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 de către un bărbat despre faptul că o persoană i-ar fi sustras din birou cheile de la autoturismul personal. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale”, au precizat reprezentanții IPJ Iași.

Costin Jalbă a intimidat în trafic un consilier local

În urmă cu un an, Costin Jalbă a fost surprins pe camerele de supraveghere când intimida cu mașina un consilier local. Costin Jalbă, consilierul personal al primarului Mihai Cocoveică, din comuna Dumești, județul Iași, a fost acuzat că ar fi pus la cale un atac mafiot la adresa consilierului local Nicolae Toma. Costin Jalbă era nervos, după ce consilierii din opoziție i-au desființat postul. Pe data de 12 noiembrie 2021, era cât pe ce să-l strivească cu mașina pe consilierul Nicolae Toma care se afla pe carosabilul de pe strada Principală, din centrul comunei.

Alesul local a scăpat ca prin urechile acului. O mișcare bruscă a lui Costin Jalbă ar fi putut provoca o tragedie.

Comentarii
  • Mai imbecililor vati format un grup infractional la primăria Dumești in frunte cu Cocoveica si furati tot ce se mai poate , Tu stii foarte bine ca îti place sa firi ai furat si de la Dedeman banditule ! Se vede că datorită viceprimarului si Consiliului nu puteti fura cât ați fi vrut voi nesatulilor

  • Paaaakiiiițoooo pe ce droguri ești frate!!!??

  • Asa se întâmplă cind pui un văcar viceprimar bine ca nu a pierdut vacile în loc de cheile de la mașină

  • La primăria Dumești se face circ si teatru scurt in loc sa se muncească !!! Acest Pachitac o data la câteva săptămâni, luni… Mai degenerează un pic din scenetele lui Caragiale… Că într-o scrisoare pierduta ( domnule Pachitac știu că nu știți despre ce este vb in Caragiale, căutați pe google) Voi vă dați seama daca ajunge primar ce bazaconii va face zăpăcitul !!??

  • Il cred in stare pe acest marlan care umblă cu pantalonii în vine si cu tricoul ridicat pe burtă prin primărie să facă așa ceva.
    Nu are ce face cu cheile,face asta în bătaie de joc!
    Nu-i lasă Pachițac să fure cat ar vrea.
    Vor să scape de el neapărat și îl șicanează de cate ori au ocazia.

  • Ce director ai fost un biet agent de vinzari. Mai fă-ți un tatuaj poponarule

  • Nu știu cât îl mai suporta oamenii din comuna pe imbecilul de Pachitac, nu a făcut nimic in viața lui, nu a fost in stare sa facă nici un copchil, are un avorton care îl tine sa ii încaseze pensia de handicap!

  • Măi Gogule!Bine că e primar un lăutar care vrea să joace toți după cum cantă el!
    FURĂ,FURĂ și iar FURĂ!
    Să vină DNA.ul la Dumești să.l ia la puricat pe HOȚUL CINSTIT!

  • Contribuabil

    Acest om Pachițac văd că la maxim 3 luni comandă câte un articol, dar pt a avea ce să mai publice începe să facă circ. Mai bine ați pune creierul (dacă-l aveți) să faceți ceva pentru comunitate și să vă remarcați prin rezultate, dacă tot doriți fotoliul de primar. De fiecare dată când am fost în primărie erați la fumat sau nu vă interesa problemele cetățenilor.

  • Umbla vorba in sat ca Pachitac e amanta lui Luchian!

  • Trebuia să se sesizeze poliția atunci când papagalul ăsta de pachițac a cumpărat fundația de viceprimar cu 10000 de euro de la domnul Roșu

  • Auzi domnule are mârlanul ăsta de colțat birou, el abea știe să scoată două cuvinte 🤣🤣🤪🤬🤬🤬🤬🤮🤮

  • Săracul de el fură și el curent pe la primărie pe-acolo, lăsați-l în pace că nu știe ce-i cu el.
    Viceprimar auzi!🤣
    Mie milă de oameni din comuna Dumești!

  • Un contribuabil

    La primăria din Dumesti, ca să se termine cu circul și hoția, ar trebui dați afară toți angajații primăriei, de la primar pana la portar, femeia de servici altfel nu se va termina acest circ niciodata

  • Cat de nesimțiți puteți fi să vă legați de viața personală a lui Pachițac?
    E vorba de cheile furate din primărie nu de altceva!

  • Jalba io da la subt și sub coada la greu lui fata lui Cocoveica, iar ei ii place la nebunie

  • @Mirabela, lasa-i sa scrie ca dupa IP se duc toti la declaratii la politie. Ai dovezi, faci denuntul, asa zice legea,altfel dai socoteala ca ai ascuns o infractiune. De unde sa stie ei asa ceva….ei cred ca pe facebook sau in ziar scriu ce le trece prin cap fara sa raspunda..

  • Acest personaj Jalbă e cel mai mare infractor el negociază cu constructorii care au lucrari pe Dumești si fac bara bara cu primarasul ! Numai că fură ffffff mult si acest Pachitac nui lasă in pace !

  • Cătălin Pachitac este atacat pentru că vrea să oprească hoțiile,este un ghimpe pentru actuala conducere și trebuie eliminat .
    Cu ajutorul oamenilor de acest gen se mai pot opri hoțiile . Cred că trebuie să vedem adevărul și să analizăm cine și cum lucrează pentru cetățenii comunei .

  • Bine că faceti voi copchii fătătoarelor ca să luati alocatie să aveti ce bea nu var fi rusine si al votati pe brojban ca să va deie ajutor social are omul un baiat cu probleme la mers.da nui handicapat că il stiu.Lucreaza pe calculator si are permis auto.Vine la Hoisasti in fiecare vară.Noroc că are hoitul de Jalbă mostenitor.Si brojban are o scroafa care nu se mai mărită si un baiat la care ii face casă cu bani furați

  • Ăștia din familia Pachitac fac doar avortați, handicapați, iar Camelia e stearpa la câte a înghițit la spital!

  • Ieșeanul preocuoat

    Mamă dar ce va mai face pachitac.
    Sunteti varza total la comentarii.
    O adunătură de prosti care le cam taie spagutele un băiat simplu și pus pe treaba.
    Bravo catalin! Dă de pământ cu hoții!

  • Dobitocul ăsta de viceprimar nu a pierdut cheile, el săracul nu și-a luat pastile.
    Posibil a făcut o criză de epilepsie că e cam bolnăvior colțatul.
    Stați liniștiți că-și revine!

  • Sianu Marcel

    Cumătre nu-ți dai seama că râde toată comuna de tine, tu poate compari oamenii gospodari din comună cu slugile tale care îți mătură prin curte. 🤔🤦‍♂️😂🤪

  • Eu îți propun să scoți babele, bețivi,asistați sociali și slugile tale pe șes la podul ăla mare cu preotul în frunte și să te rogi să apară cheile 😂🤣🤮😡

  • Pachitac are concesionat 50 de hectare de pășune ! El fura de la primărie!

  • Asa, f bine, dați va în primire unii pe alții, ca abia le va fi mult mai ușor unora sa va ancheteze și sa va bage la pușcărie, țărani prosti ce santeti, ca hoți nu va puteți nu-mi ca nu știți sa furati

  • Numai penali la primăria Dumești, doar scandaluri, corupție, furturi, nepotism, o junglă de primărie, în timp ce oamenii simpli și cinstiți au de suferit. I-ați neamul din primărie Cocoveică și dați-i drumul cu toții la pușcărie unde vă este locul.

  • Dumești, o comună de kkat !!!!

  • Primarul Cocoveică, care a făcut liceul de chimie și a fost electrician la mase plastice a furat o viață întreagă, acum are toată familia în primărie și rup cu șmenurile. Este complicele penalului Sabaiduc condamnat pentru ilegalități cu terenurile comunei, au făcut combinații împreună dar Cocoveică s-a scos însă nu va scăpa nici el de închisoare.

  • Mha ioana ai gresjit numele: iuliana dana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *