Prima pagină » Local » Consilierul local PNL, Daniel Juravle, despre respingerea proiectului bugetului local al Iașului de alianța USR-PSD: Like-urile pe Facebook contează mai mult
Consilierul local PNL, Daniel Juravle, despre respingerea proiectului bugetului local al Iașului de alianța USR-PSD: Like-urile pe Facebook contează mai mult

Consilierul local PNL, Daniel Juravle, despre respingerea proiectului bugetului local al Iașului de alianța USR-PSD: Like-urile pe Facebook contează mai mult

23 apr. 2021, 07:48,
George Cristian, în Local

Consilierul local PNL, Daniel Juravle are o reacţie dură la cea mai nouă alianţa din Consiliul Local Iași și anume alianța formată din USR și PSD. Reacţia vine în contextul în care consilierii locali ai formaţiunilor amintite mai sus au respins proiectul pentru bugetul local al Iașului. Juravle consideră că pentru USR contează mai mult like-urile de pe Facebook nicidecum bunăstarea ieşenilor.

În altă ordine de idei vă amintim faptul că proiectul pe bugetul Iașului a fost respins de consilierii USR-PSD după o ședință maraton de 8 ore. În altă ordine de idei, jurnaliştii BZI.RO au atras atenţia asupra faptului că cei din USR au o alianță tacită cu PSD, atât la nivel judeţean cât şi la nivel municipal.

Daniel Juravle, PNL Iași, critic la adresa alianței dintre USR și PSD

Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, Daniel Juravle, consilier local al PNL a avut o reacţie dură la adresa celor care au respins bugetul Iașului. Vorbim despre faptul că PSD și USR au format o alianță iar asta s-a văzut la procedura de vot.

Având speranță până în ultima secundă, dezamăgirea s-a dovedit a fi inevitabilă. Într-o perioadă care este atât de complicată pentru toată lumea, nu poți lăsa un oraș fără buget. În această seară, după mai bine de opt ore de dezbateri, consilierii locali ai Alianței USR-PLUS și PSD au ales să dezamăgească ieșenii. Am avut bună-credință și încredere când am stat ore în șir să integrăm toate propunerile care pot contribui într-adevăr la dezvoltarea orașului nostru și se află în cadrul legal necesar. Am considerat că este important să stăm la aceeași masă și să centralizăm propunerile benefice pentru Iași. explică Juravle.

PNL a susţinut toate proiectele bune pentru Iași indiferent de culoarea politică

În altă ordine de idei, Daniel Juravle arată faptul că liberalii au considerat că orice proiect care este bun și aduce un plus pentru locuitorii Iașului trebuie să fie implementat. Din acest considerent, consilierii PNL au votat orice idee bună indiferent că a venit din partea PNL, PMP, USR sau PSD.

PNL a susținut în Consiliul Local al Municipiului Iași orice idee bună, indiferent din partea cărei formațiuni politice a venit. Considerăm că aceasta este atitudinea corectă și că lucrurile bune pentru ieșeni nu au culoare politică. Din păcate, Alianța USR-PLUS și PSD au dovedit iresponsabiliate profundă. Marketingul politic și imaginea contează mai mult. Din păcate, această seară ne-a arătat că like-urile pe Facebook contează mai mult. menţionează Daniel Juravle.

Atenţie, funcţionarea orașului este pusă în pericol

În încheierea postării, Daniel Juravle atrage atenţia asupra faptului că respingerea la vot a proiectului bugetului municipiului Iași poate avea consecințe grave și anume punerea în pericol a funcţionării orașului:

Funcționarea orașului este pusă în pericol. În loc să găsească surse de finanțare precum un parteneriat public-privat, unii aleși locali au înțeles că salariile tăiate sunt o soluție. Oameni buni, nu credem că așa trebuie să arate propunerile unor oameni care iubesc Iașul!

Am arătat deschidere și disponibiliate să lucrăm împreună. Nu am fost aleși pentru a ne arăta orgoliile și să ne facem calcule electorale. Din punctul nostru de vedere, o propunere bună pentru Iași nu trebuie ignorată doar pentru că nu vine din partea partidului potrivit. Am asistat la un simulacru de dezbatere. Mai mult de opt ore în care unii consilieri locali știau deja că vor respinge bugetul și au avut ordinul de la partid bine învățat. O seară în care unii au mimat democrația. conchide Daniel Juravle, consilier local PNL.

Alianța USR-PSD este vie şi funcţionează la Iași

Ultimele zile în care a fost respins bugetul municipiului Iași iar bugetul judeţului Iași a trecut fără voturile celor de la USR și PSD a arătat faptul că între cele două formaţiuni politice există o alianță obscurtă. Spunem obscură pentru că este extrem cunoscută poziţionarea publică a celor de la USR pe reţelele de socializare. Poziţionarea este împotriva celor de la PSD ducând o întreagă campanie în acest sens. Vorbim şi de faptul că o mare parte din electoratul celor de la USR a votat cu formaţiunea politică pentru că erau împotriva PSD nicidecum pentru că ar fi cei mai mari susţinători. Totuşi, vom vedea ce se întâmpla cu electoratul USR care, pe bună dreptate, se simte trădat de alianţă dintre USR și PSD.

Vom reveni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *