Prima pagină » Cancan ultimă oră » Connect-R spune adevărul despre iubire, vicii și problemele cauzate de acestea

Connect-R spune adevărul despre iubire, vicii și problemele cauzate de acestea

11 ian. 2022, 22:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Connect-R este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Celebrul artist este iubit pentru talentul lui, pentru sinceritatea de care dă mereu dovadă, dar mai ales pentru povestea sa de viață, pe care nu ezită să o dezvăluie celor care îl apreciază. Artistul a vorbit acum despre iubire și suferință, dar și despre vicii și problemele cauzate de acestea.

Connect-R a mai fost la un pas de căsătorie

Connect-R este un bărbat care iubește mult, dar care nu a prea avut noroc în dragoste. Este cunoscută relația pe care a avut-o cu Misha, cea care i-a fost și soție și care i-a oferit și o fetiță minunată. Totuși, lucrurile nu au mai mers între el și așa au decis să o ia pe drumuri diferite, dar au rămas în relații bune de dragul celei mici.

Relația cu Misha nu a fost singura relație serioasă a artistului. S-a iubit ani la rând cu Diana Georgescu, pe care se pregătea și să o ducă la altar. Cei doi urmau să se căsătorească, erau de câțiva ani împreună și toată lumea din jurul lor aștepta nunta care, însă, nu a mai avut loc.

Connect-R: „Am părăsit-o, pur și simplu am părăsit-o”

Artistul a fost cel care a pus capăt relației, lucru ce a șocat pe toată lumea.
Connect-R nu a vorbit niciodată despre separarea de cea care urma să îi devină soție, dar recunoaște că el a fost cel care a simțit că trebuie să pună punct. Artistul susține că nu a avut un motiv întemeiat, dar a simțit că trebuie să se oprească și să nu mai meargă mai departe.

„Cu Diana am terminat când am terminat. Ceva m-a făcut, este incredibil… Eu cu Diana căutam locație de nuntă și efectiv, la două zile, ceva mi-a inundat toată ființa și mi-a spus: Nu! Pleci! Am părăsit-o, pur și simplu am părăsit-o. După care, la câteva luni, am cunoscut-o pe Misha, prin Sava, am mers la studio să trag o piesă, ne-am îndrăgostit și restul e o poveste pe care o știți cu toții’, a spus Connect-R.

Connect-R, mărturisiri despre vicii

Connect-R a făcut în premieră dezvăluiri, în emsiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, despre dependența de substanțe interzise, cu care s-a luptat între 2009 și 2015. Timp de șase ani, acesta dezvoltase o obsesie pentru acestea, spunând el că din cauza programului încărcat, căruia nu îi putea face față fără un ajutor.

Artistul susține că ajunsese să consume și să își administreze droguri zilnic și devenise dependent. Când avea chiar și 9 concerte într-o săptămână, acesta simțea nevoia să își ia energia din acele substanțe, la fel ca ceilalți colegi de-ai săi. Ulterior, cântărețul și-a dat seama cât de afectat este, mai ales că sistemul imunitar era extrem de slăbit, așa că a renunțat la consum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *