Prima pagină » Cancan ultimă oră » Connect-R se retrage din muzică! Artistul suferă din cauza problemelor de sănătate

Connect-R se retrage din muzică! Artistul suferă din cauza problemelor de sănătate

24 mai 2023, 22:59,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Connect-R este unul dintre artiștii veterani de la noi din țară. Se află pe „piață” de mai bine de 15 ani și a reușit în tot acest timp să aducă zâmbetul pe buze tuturor fanilor lui.

Din nefericire pentru toți cei care i-au apreciat muzica de-a lungul timpului, artistul a luat decizia ca, în decurs de maxim doi ani de zile, să se retragă definitiv din muzică din cauza prolemelor de sănătate.

Connect-R: „Fratele tău se retrage ușor, ușor”

În cadrul unui podcast recent, Connect-R a mărturisit că problemele de sănătate pe care le are l-a împins să ia această decizie. Chiar dacă nu se va mai afla pe scenă, va continua să producă muzică în studio.

„O să fac un anunț în premieră. Suntem în 2023. În maxim doi ani fratele tău se retrage ușor, ușor. Voi rămâne în studio foarte mult și probabil că o să mai fac câteva concerte mari. Vreo patru sau cinci în niște săli mai mari din țară, din București evident, și cam atât. Viața nu e doar turneu, aplauze și bani. Vreau să mă plimb, vreau să văd lumea asta”, a spus Connect-R în cadrul podcast-ului moderat de Radu Țibulcă.

Connect-R, probleme de sănătate

Connect-R a mai declarat că nu mai poate suporta fizic mersul în scaunul de mașina pe distanțe foarte lungi. Nu cu mult timp în urmă, atât el, cât și șoferul său au avut de suferit din cauza acestor deplasări întinse pe kilometri întregi. Artistul consideră ca este momentul potrivit să pună capăt carierei sale, pentru a se putea ocupa așa cum se cuvine de bunăstarea și sănătatea sa.

„Nu mai pot să stau în scaunul de mașină kilometri întregi. Anul trecut, șoferul meu a mers cu perfuzii după el, eu am făcut o criză de rinichi. E mult, e foarte mult. Undeva trebuie să se oprească. În doi ani, gata”, a mai spus artistul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *