Prima pagină » Cancan » Connect-R încă mai are sentimente pentru fosta soție. „M-am îndrăgostit de tine”

Connect-R încă mai are sentimente pentru fosta soție. „M-am îndrăgostit de tine”

21 iun. 2024, 10:04,
BZI.ro, în Cancan

Recent, Connect-R a dat de înțeles că încă mai are sentimente pentru fosta soție, Misha, cu care a fost căsătorit timp de 5 ani. Mariajul lor s-a încheiat în urmă cu 6 ani din cauza artistului, care a călcat strâmb. Deși s-au despărțit, Connect-R și Misha păstrează o relație frumoasă de dragul fiicei lor, Maya.

Connect-R și Misha au fost căsătoriți în urmă cu câțiva ani, dar în cele din urmă povestea lor de dragoste a ajuns la final. Cei doi au păstrat o relație civilizată pentru a o crește împreună pe fiica lor, însă nu au mai fost văzuți de mult într-o ipostază apropiată!

Connect-R încă mai are sentimente pentru fosta soție

Este surpriză în showbiz-ul românesc! Connect-R a apărut din nou alături de Misha, iar fanii au rămas mască după ce au văzut imaginile. Artistul a făcut chiar și o dedicație romantică pentru fosta soție și a lăsat loc de interpretări!

Connect-R s-a afișat alături de Misha și de fiica lor, iar fanii au rămas mască! Artistul și fosta lui soție s-au respectat și apreciat, dar o posibilă împăcare a fost mereu exclusă. Mai mult decât atât, și Connect-R a vorbit de fiecare dată deschis despre momentul divorțului și despre problemele sale din acea perioadă.

Timpul a trecut iar lucrurile s-au schimbat radical în viața lui, fapt despre care a vorbit, de asemenea, în urmă cu mai mult timp. Dacă până acum fanii lor nu își mai imaginau să îi vadă împreună, iată că artistul a venit cu o surpriză de proporții. Acesta a filmat-o pe Misha în timp ce îi coafează părul fetiței lor.

Nimic neașteptat până aici. Surpriza a început o dată cu noua melodie a lui Connect-R, pe care a pus-o pe fundalul videoclipului în care o filmează pe Misha: „M-am îndrăgostit de tine”.

Connect-R recunoaște că a greșit

Chiar dacă părea că relația lor va dura pentru tot restul vieții și o iubire ca a lor nu apune niciodată, mare a fost surprinderea tuturor când au anunțat divorțul. Au rămas în urmă multe semne de întrebare, iar acum Connect-R a dezvăluit ce greșeli a făcut în căsnicia cu Misha.

„Eu nu m-am putut adapta! Însemna să înțelegi că în casă nu mai ești cu mama ta, care strânge după tine. O femeie care la 21 de ani naște și face niște sacrificii, renunță la cariera ei, în afară de faptul că stă cu un copil și nu s-a născut părinte, a devenit atunci, tu vii și arunci tot.

Când îți faci o familie trebuie să fii ori un super creier, să știi să împarți ambele lucruri, ori să mai renunți la ce înseamnă cariera ta. Ori eu…”, și-a recunoscut artistul greșelile într-un podcast.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *