Prima pagină » Radio » Actualitate » Connect-R a recunoscut ce relație are cu Misha. Cei doi au fost căsătoriți 3 ani și au o fiică împreună

Connect-R a recunoscut ce relație are cu Misha. Cei doi au fost căsătoriți 3 ani și au o fiică împreună

15 iun. 2023, 12:52,
BZI.ro, în Radio

Îndrăgitul artist Connect-R a recunoscut ce relație are acum cu Misha, mama fiicei lui, cu care a fost căsătorit timp de 3 ani. Divorțul, care s-a finalizat în 2018, s-a produs în principal datorită infidelității interpretului. Acum, la mai bine de 5 ani de la desfacerea căsătoriei, Connect-R și Misha locuiesc împreună, însă doar de dragul fetiței lor.

Connect-R și Misha au fost căsătoriți timp de trei ani, însă au semnat actele de divorț în anul 2018. Cei doi au devenit părinți în anul 2014, atunci când fosta soție a artistului a adus pe lume o fiică, pe nume Maya. În ultima perioadă, cântărețul a făcut mai multe confesiuni despre perioada mariajului și motivele separării, recunoscând public că a înșelat-o pe mama fiicei sale.

Connect-R a recunoscut ce relație are cu Misha

După divorț, Connect-R a fost destul de rezervat în a dezvălui motivele care au stat la baza separării. Cu toate acestea, în ultima perioadă, artistul a dat de înțeles că regretă separarea de mama fiicei sale. Totuși, cei doi părinți au păstrat o relație bună, mai ales că la mijloc se află și fiica lor, Maya, în vârstă de 9 ani.

La cinci ani de la divorț, Connect-R a spus că a refuzat să-și refacă viața cu o altă femeie, susținând că „ușa rămâne deschisă”, afirmație prin care a dat de înțeles că și-ar dori o împăcare cu fosta lui soție, Misha.

„Toate vacanțele mele, de când am divorțat, nu sunt decât cu ea și cu fata. Eu nu plec în vacanță cu femei, cu gașcă, nu există așa ceva. Merg cu fosta mea soție și cu fata în vacanță. Suntem împreună, dar fără nicio apropiere intimă, fără sex. Noi nu ne-am refăcut viața, suntem singuri.

Cred foarte tare că atunci când Dumnezeu binecuvântează doi oameni cu un prunc, el are ceva planuri cu cele trei suflete. Eu mai aștept. Și ea cred că mai așteaptă. Și dacă reapropierea se va face, eu voi fi foarte bucuros. În momentul în care ea își va reface viața, am să închid și eu acest capitol. Distanța dintre noi cred că este o binecuvântare”, a scris Connect-R în cartea recent lansată.

Connect-R a recunoscut că și-a înșelat soția

Tot în cartea sa, „Din livada cu nuci”, artistul a recunoscut că și-a înșelat soția, de mai multe ori, fiind prins de către Misha.

„M-a prins, m-a descoperit că aveam o altă relație. Și nu o dată, de câteva ori. Am înțeles-o perfect, am înțeles de ce a dat divorț. Astăzi, în noua mea stare nu aș mai avea de gând să înșel, nici gând să mai beau, nici gând să mă mai droghez, nici gând să-mi trădez soția. Sunt alt om.

Ea mă vedea că sunt altfel, mă vede acum că m-am schimbat, dar nu acceptă împăcarea. Cel mult o ușă întredeschisă. E vorba de orgoliu și neîncredere. Are teamă că se pot repeta trădările mele și nu vrea să mai trăiască nicio dezamăgire. E Rac, e familistă convinsă, a renunțat la o carieră națională și internațională ca să fie cu mine, ca să se nască fata, iar eu am răsturnat masa, am trădat-o. Eu înțeleg dezamăgirea ei și nu îmi refac viața”, mai povestește artistul în cartea sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *