Prima pagină » Cultural » Connect-R a căzut pradă depresiei. Ce s-a întâmplat după nașterea fiicei sale l-a dărâmat pe artist

Connect-R a căzut pradă depresiei. Ce s-a întâmplat după nașterea fiicei sale l-a dărâmat pe artist

05 apr. 2023, 11:19,
în Cultural

Cu ceva timp în urmă Connect-R a căzut pradă depresiei. La doar un an după ce fetița lui, Maya, a venit pe lume, aceasta s-a confruntat cu câteva probleme serioase de sănătate, iar asta l-a făcut pe artist să treacă prin diferite stări, până a ajuns să se lupte cu depresia.

Problemele de sănătate cu care s-a confruntat micuța lui și a Mishei l-au făcut pe Connect-R să realizeze cât de neputincios este în astfel de situații, iar faptul că nu putea face nimic pentru a remedia situația l-a dărâmat psihic pe artist.

Connect-R a căzut pradă depresiei după nașterea fiicei sale

Episodul traumatizant prin care a trecut în momentul în care fiica sa s-a îmbolnăvit i-a declanșat stări pe care nu le mai trăise până în acel moment.

„Am avut vreo câțiva ani de depresie, pornită de la faptul că am devenit foarte vulnerabil o dată cu nașterea fiicei mele. Când s-a îmbolnăvit ea, am avut nesiguranța aceasta în legătură cu ce i se poate întâmpla. «Atât de vulnerabil sunt?», «Dacă i se întâmplă ceva copilului, eu nu mai sunt în stare de nimic?».

Nu mai eram în stare să fac nimic.”, a declarat artistul în cadrul unui podcast.

Cum a reușit să scape de depresie și anxietate

Connect-R le-a recomandat celor care suferă din cauza depresiei și anxietății să încerce să aibă un stil de viață cât mai sănătos, să mediteze și să se roage, dar și să fie atenți la gândurile pe care le rulează și la sentimentele pe care le leagă de aceste gânduri.

„În primul rând, să-și verifice stomacul, care este al doilea creier. Emoțiile negative și pozitive devin emoții captive și se duc în stomac. Nu degeaba avem expresia ‘simți fluturi în stomac când te îndrăgostești’, că emoția pozitivă tot acolo se duce. Și expresia ‘gol în stomac’ când te ia frica. Dacă eu sunt trist și îmi vine să plâng, dacă îmi pun un creion între dinți, eu nu mai pot să plâng pentru că creierul primește informația că poziția gurii e de zâmbet.

Alergatul îți oxigenează întregul organism, dar are și alt beneficiu. În trecut, când vânam animale, dar eram și vânați, când fugeam și reușeam să scăpăm, în noi era o bucurie fantastică și atunci o doză mare de endorfine, de serotonină, de dopamină exploda în noi. Asta se întâmplă și acum atunci când alergăm, dar în natură, nu în sală pe bandă. În al doilea rând, să începem să bem apă, suntem 80% apă. Eu luam drept medicament 3 l jumătate de apă pe zi”, a spus cântărețul într-un interviu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`