Prima pagină » National » Congresul a validat candidatura lui Marcel Ciolacu pentru Palatul Cotroceni
Congresul a validat candidatura lui Marcel Ciolacu pentru Palatul Cotroceni

Congresul a validat candidatura lui Marcel Ciolacu pentru Palatul Cotroceni

24 aug. 2024, 12:38, 2 ,
în National

Candidatura lui Marcel Ciolacu pentru funcția de Președinte al României a fost confirmată de Congresul Partidului Social Democrat (PSD), la câteva zile după ce liderul formațiunii politice și-a anunțat oficial intenția de a intra în cursa pentru Palatul Cotroceni. Anunțul a fost făcut într-un mesaj adresat inițial colegilor de partid și ulterior publicului larg.

„Am decis astăzi să candidez pentru funcția de președinte al României! Le voi cere colegilor mei, la Congresul PSD din 24 august, să îmi ofere, prin votul lor, onoarea de a lupta pentru toți cei care, în ultimii 20 de ani, nu s-au simțit reprezentați, nu s-au simțit auziți și care și-au pierdut speranța într-un Președinte al TUTUROR, care să se bată pentru drepturile întregii societăți! Vreau să le asigur tuturor românilor un viitor în care să existe speranța unei vieți mai bune, în bunăstare și pace. Cred că marea așteptare a românilor este aceea ca bogăția, produsă prin dezvoltarea economică a României din ultimii ani, să ajungă la cât mai mulți dintre cei care au muncit ca lucrul acesta să se întâmple! Eu CRED că mandatul viitorului Președinte al țării trebuie să fie despre o Românie corectă, bine organizată, care are grijă de toți românii care muncesc cinstit! Sunt PREGĂTIT ca, alături de toți cei care cred și simt la fel, să lupt pentru ca românii să trăiască într-o țară de care să fie mândri în fiecare clipă!”, a declarat Ciolacu.

Mesajul său, însoțit de un videoclip, a subliniat că decizia de a candida a fost luată după consultări cu cetățenii, familia și colegii de partid. Validarea candidaturii lui Marcel Ciolacu la Congresul PSD a marcat începutul oficial al campaniei sale electorale pentru funcția de Președinte al României.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *