Prima pagină » Actualitate » Conflict violent la concertul lui Babasha: Spectatorii și bodyguarzii s-au confruntat, iar o polițistă a ajuns la spital

Conflict violent la concertul lui Babasha: Spectatorii și bodyguarzii s-au confruntat, iar o polițistă a ajuns la spital

17 aug. 2024, 09:20, 1 ,
în Actualitate

Incident la concertul pe care Babasha l-a susținut la zilele orașului Cernavodă! Mai multe persoane s-au luat la ceartă și și-au împărțit pumni și picioare, chiar în fața scenei pe care artistul cânta. În urma încăierării, o polițistă a ajuns la spital.

Bătaie ca-n filme la zilele oraşului Cernavodă, chiar în timpul unui concert susţinut de Babasha. Oamenii s-ar fi luat la bătaie după ce un fan a lovit o poliţistă. Nu a durat mult până când situația a escaladat.

Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha, în Cernavodă

Joi seara , în timp ce Babasha cânta pe scenă din Cernavodă, la zilele orașului, mai multe persoane s-au încăierat, după ce un individ a lovit o poliţistă locală.

Pentru că nu i s-a permis să treacă de zona delimitată și să se apropie foarte mult de scenă, un bărbat în vârstă de 41 de ani a lovit doi poliţişti locali – un bărbat şi o femeie. Dintre cele două victime, poliţista în vârstă de 50 de ani a ajuns la spital în stare destul de gravă, însă cadrele medicale au reușit să o stabilizeze.

După ce a fost imobilizat, agresorul a fost predat jandarmilor. Ulterior, a fost dus la Spitalul Judeţean din Cernavodă, după care a fost transferat la unitatea medicală de la Palazu.

Aflat pe scenă, Babasha a încetat să mai cânte. Din cauza incidentului, întreg evenimentul a fost anulat, scrie observatornews.ro.

Babasha a fost huiduit pe scena concertului Coldplay

Momentul în care Babasha a urcat pe scenă, în deschiderea Coldplay a fost, fără îndoială, controversa momentului. Artistul a fost huiduit pe scenă, fapt care a stârnit numeroase comentarii.

Amalia Năstase a fost una dintre persoanele publice din România care a comentat situația. Vedeta a spus că, fie că asculți manele, fie că nu, nimeni nu îți dă dreptul să huidui un băiat în vârstă de 22 de ani care este student la Conservator.

”Eu nu ascult manele, eu nu am în playlist-ul meu nicio muzică de manele, nu ascult. Dar asta nu înseamnă că ei își pot permite să huiduie un băiat de 22 de ani, care este student la Conservator.

Despre ce vorbim? Aceștia sunt oameni care sunt frustrați, care au copii pe care i-au scăpat in mână, copiii lor ascultă manele și de aceea sunt așa de supărați pe ei, în loc să vadă fenomenul și să vadă unde suntem în ziua de astăzi. (…) Nu este un gen muzical rău, este un gen muzical. Ne-am făcut de râs pentru că ei, cei care au fluierat, sunt niște oameni rasiști”, a declarat Amalia Năstase, la Știrile Antena Stars.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *