Prima pagină » Titlurile zilei » Conflict sângeros, evitat la milimetru în bazarul din Iași. Un individ înarmat cu un briceag și un spray cu piper a fost „vedeta”. Polițiștii locali au intrat în el ca în pâine – FOTO

Conflict sângeros, evitat la milimetru în bazarul din Iași. Un individ înarmat cu un briceag și un spray cu piper a fost „vedeta”. Polițiștii locali au intrat în el ca în pâine – FOTO

22 mart. 2024, 02:00,
Petronel Ștefan, în Titlurile zilei

În timp ce polițiștii locali patrulau în zona bazarului din Iași, au observat că spiritele s-au încins între doi indivizi. Scandalul putea degenera, mai ales că unul dintre ei avea un briceag și un spray cu piper în buzunare

Pe 17 martie 2024, la ora 08:00, un echipaj de la Poliția Locală Iași asigura ordinea și liniștea publică în zona bazarului. Agentul A.C. a observat că, la intrarea în bazar, pe șoseaua Hlincea, doi bărbați se certau, iar unul dintre ei a trecut la amenințări serioase. Polițistul a intervenit imediat pentru a calma spiritele, însă agresorul de 31 de ani nu s-a oprit, iar atunci a fost reținut.

Polițiștii din Iași au oprit scandalul din bazar

Intuiția polițistului s-a dovedit a fi corectă, deoarece bărbatul de 31 de ani avea asupra sa un briceag și un spray cu piper pe care putea să le folosească. Agresorul a fost condus la sediul Poliției Locale, iar obiectele pe care le avea asupra sa au fost confiscate. Săptămânal, polițiștii au de-a face cu astfel de situații, în care anumiți cetățeni deranjează ordinea publică.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranța Circulației, care asigurau fluența traficului rutier pe strada Hlincea din municipiul Iași, s-au sesizat din oficiu despre faptul că în zona de acces în incinta bazarului se află în desfășurare un conflict verbal între doi bărbați. Unul dintre aceștia profera injurii, expresii jignitoare și amenințări cu acte de violență la adresa altui bărbat.

Având în vedere că zona era aglomerată, iar conflictul verbal putea degenera într-unul fizic, colegul nostru, A.C., a solicitat sprijinul polițiștilor locali din cadrul Serviciului Intervenții, iar împreună au reușit să extragă din mulțime persoana care a provocat scandal. Persoana în cauză (31 de ani) a fost condusă la sediul Poliției Locale Iași pentru stabilirea identității, iar în urma controlului corporal asupra acestuia a fost găsit un briceag cu lama de 5 cm, dar și un spray cu piper”, au transmis reprezentații Poliției Locale Iași.

Bărbatul s-a ales cu o amendă usturătoare

Pe lângă faptul că a fost reținut de oamenii legii, bărbatul s-a ales și cu o amendă de 2.000 de lei pentru faptul că a adresat expresii jignitoare și amenințări cu acte de violență. Totuși, situația se putea termina mult mai tragic, dacă forțele de ordine nu ar fi intervenit la timp.

„Bunurile au fost confiscate, iar bărbatului în cauză i s-au aplicat măsurile legale, conform art. 2 pct. 24 din Legea nr. 61/1991, cuantumul amenzii fiind de 2.000 de lei”, au mai precizat reprezentații Poliției Locale Iași.

Scandalul din bazarul din Iași a fost oprit de polițiștii locali, iar agresorul a fost calmat cu o amendă de 2.000 de lei.

Comentarii
  • N-ai vrea sa si traduci ceea ce-ai vrut sa spui prin folosirea ilogica a expresiei de mahala „Polițiștii locali au intrat în el ca în pâine”, Petronele? Tot cu cuvintele tale!

  • Conflict sangeros cu spray cu piper. Probabil ca a incercat sa i-l bage in c*r, cum a mai procedat unul anul trecut. Ca altfel nu vad cum sa curga sange.
    @Roman: in paine se intra cu dintii. Ori cu cutitul. Probabil ca mama ziaristului insta la fel in el, cand facea cate-o boacana. De atunci a tinut minte cum se simte o paine cand cineva intra in ea 🙂

  • @Plm ✠ A se ține cont că, dacă pâinea are coaja crocantă sau e ceva mai veche, e posibil să se disloce niște dinți!… E-adevărat că dicționarele consemnează o expresie argotică de tipul „a intra ca-n brânză” (cu sensul de a nu întâmpina nici o rezistență) dar se vede clar că, in cumplita sărăcie in care își duce umila-i existență Petronel, nu e loc de brânză, așa că se mulțumește cu pâinea cea de toate zilele, care-i domină pană și logica exprimării!

  • Colectivul secției 6 poliție

    Nu va ajutați acolo intervine polițistul șoric Lucian de la poliția cug .unde este văzut toată ziua in fata secției in timp ce fumează..😜
    Este stresat că colegele sale îl va reclamă la procuratură pentru hărțuire sexuală 😡😡
    Mârlan șeful polițiștilor de la Iași nu vrea sa iei măsuri… Știi tot de hărțuirea colegelor sale….mai mult de jumătate au plecat de la secția 6 poliție unde au văzut cu ochii …din cauza minții bolnave a acestui polițist infect…care vrea șef de poliție.
    Poate polițistele sunt cemate sa vorbească de hărțuirea sexuală a acestui labagiu…..care reprezintă societatea.😡😡
    Dumnezeu sal ierte🫠

  • Trebuia amenda de 20.000 de lei nu doar de 2000…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *