Prima pagină » International » Conflict la o piscină din Berlin, unde sute de persoane s-au năpustit asupra unui bărbat. Cum a reuşit acesta să le provoace – VIDEO
Conflict la o piscină din Berlin, unde sute de persoane s-au năpustit asupra unui bărbat. Cum a reuşit acesta să le provoace - VIDEO

Conflict la o piscină din Berlin, unde sute de persoane s-au năpustit asupra unui bărbat. Cum a reuşit acesta să le provoace – VIDEO

28 iun. 2022, 09:28, 2 ,
în International

Poliţiştii au intervenit, duminică, 26 iunie, pentru a aplana un conflict izbucnit la piscina Columbiabad din districtul berlinez Neukolln, Berlin. Scandalul ar fi pornit în urma unui joc cu pistoale cu apă.

Conflict la o piscină din Berlin

Duminică, 26 iunie, a izbucnit un conflict la o piscină din Berlin şi a fost nevoie de intervenţia poliţiei. Joaca s-a transformat într-o bătaie generală atunci când o femeie a scuipat un bărbat care a răspuns ofensei spărgându-i nasul cu pistolul său cu apă.

Conform declaraţiei poliţiei, aproximativ 250 de persoane s-au implicat apoi în incident.

Participanţii la bătaie au ignorat instrucţiunile poliţiştilor şi ale personalului de pază, iar piscina publică a fost nevoită să fie ulterior închisă.

Presa locală susţine că aceasta este a doua încăierare în care au fost implicate sute de persoane la o piscină publică din Germania, în ultimele două săptămâni.

Se redeschide Ștrandul Municipal din Iași

Într-o altă ordine de idei, revenind pe meleagurile noastre, amintim faptul că Primăria Municipiului Iași a anunțat că, în funcție de vreme, se va deschide Ștrandul Municipal din Iași. Așaar, ieșenii au ocazia ca în acest an să beneficieze de lecții de înot la ștrand.

“În funcție de starea vremii, Ștrandul Municipal se deschide zilele viitoare. Acum se fac ultimele retușuri, pentru a asigura ieșenilor condiții excelente de relaxare. Într-o primă fază, se va deschide bazinul de 2,5 metri și bazinul pentru copii, urmând ca bazinul mare să fie deschis în luna iulie. Tariful de intrare este de 10 lei, iar copiii sub 7 ani și pensionarii vor achita 3 lei. Luptătorii la Revoluție, veteranii și văduvele de război, deținuții politici și persoanele cu grad I de invaliditate au intrarea gratuită. Umbrela / șezlongul se închiriază cu 5 lei / zi.

Cursurile de înot / gimnastică acvatică sunt disponibile pentru 19 lei / ora / persoană”, transmit reprezentanții municipalității ieșene.

Pentru cei care merg pentru prima data, menționăm că ștrandul Municipal dispune de 3 piscine, una pentru copii, una mixtă, bazinul mare, și una pentru sărituri în apă, bazinul de 2,5 metrii. Deși pentru început, bazinul mare, cel mai apreciat de către ieșeni, nu va fi disponibil. Totodată, pe lângă plaja întinsă, ieșenii pot închiria șezlonguri, pot sta pe prosop și se pot delecta cu dulciuri, băuturi și chiar grătar, în incinta locației.

Așadar, vara anului 2022, este primul sezon estival în care nu mai sunt nici un fel de restricții, astfel oamenii abia așteaptă să se poată distra, ori la ștrand ori la celelalte piscine din oraș. Așa cum am mai întâlnit și în anii trecuți, zilele de week-end vor fi cele mai aglomerate, dar după restricții, cu siguranță nimeni nu va fi deranjat de acest aspect.

Ștrandul Municipal Iași a funcționat și în vara anului trecut, în 2021, cu limită de locuri și cu măsuri menite să împiedice răspândirea virusului Covid 19.

Subliniem faptul că ieșenii nu trebuie să uite că există posibilitatea de a rezerva intrarea la ștrand, astfel vor fi siguri că nu ratează o zi de bălăceală și cu siguranță se vor distra mult mai bine, spre deosebire de persoanele care au fost implicate weekend-ul acesta în conflictul de la o piscină din Berlin.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`