Prima pagină » Local » Conferinţă la Consiliul Judeţean Iași pe tema Bugetului. Liderii PMP și PNL prezintă proiectele pe 2021! A început ședința de CJ – UPDATE

Conferinţă la Consiliul Judeţean Iași pe tema Bugetului. Liderii PMP și PNL prezintă proiectele pe 2021! A început ședința de CJ – UPDATE

21 apr. 2021, 08:52,
în Local

La această oră, în Sala Verde a Prefecturii are loc o conferinţă susţinută de Costel Alexe, președintele Consiliului Judeţean Iași, Rome Vatră, liderul grupului de Consilieri Judeţeni PNL și Marian Uscatu, liderul Grupului de Consilieri PMP. Cele două formaţiuni au o alianţă la nivelul județului Iași iar liderii grupurilor de consilieri vor să prezinte care sunt cele mai importante obiective din proiectul de buget pe anul în curs.

UPDATE 11.00:  Scandal în plenul Consiliului Judeţean legat de redeschiderea spitalului mobil pentru pacienţii de COVID de la Leţcani. Consilierul PSD Mircea Manolache s-a transformat în avocatul Alinei Popă, directorul Asociației de Dezvoltare Intercomunitara Euronest. Manolache susţine că Spitalul trebuie redeschis şi că vina nu este în curtea Euronest.

Pe de altă parte, Costel Alexe, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, susţine că Spitalul trebuie redeschis, însă în condiţii cât se poate de normale şi cu respectarea măsurilor pentru tratarea bolnavilor.

UPDATE: Conferința de presă s-a încheiat. În aceste momente, în sala de ședințe a CJ Iași s-au strâns consilierii județeni. Ședința a început

Cât este bugetul alocat de Consiliul Judetean Iași pe 2021

Consiliul Judetean Iași urmează ca astăzi să stabilească, prin vot, bugetul pentru anul 2021. Potrivit acestuia, CJ Iași a alocat in total 1,4 miliarde de lei.

Plenul Consiliului Județean Iași se va reuni în cursul zilei de miercuri, 21 aprilie 2021,  de la ora 10.00 pentru a analiza proiectul de buget al instituției. Listele de investiții ale ambelor instituții au fost deja prezentate de executivul CJ și cel al Primăriei Iași. Consilierii urmează să amendeze proiectele de buget cu noi propuneri, acestea urmând a fi dezbătute în plen.

Bugetul CJ Iași pe 2021 cuprinde o serie de proiecte în parcurile industriale, în infrastructura de drumuri și nu numai. Săptămâna trecută, consilierii au avizat alocarea unor fonduri către primăriile din județul Iași pentru susținerea proiectelor locale și plata unor datorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *