Prima pagină » Local » Mascații au intervenit la Spitalul mobil de la Lețcani. Circ făcut de o avocată din București la unitatea medicală – LIVE VIDEO/ GALERIE FOTO/ UPDATE

Mascații au intervenit la Spitalul mobil de la Lețcani. Circ făcut de o avocată din București la unitatea medicală – LIVE VIDEO/ GALERIE FOTO/ UPDATE

08 nov. 2020, 12:46,
BZI.ro, în Local

Duminică, 08 noiembrie 2020, de la ora 12.00 va avea loc la Spitalul modular de la Lețcani o conferință de presă la care vor participa ministrul sănătății, Nelu Tătaru, președintele Consiliului Judeţean Iași, Costel Alexe, prefectul Marian Grigoraș, directorul Direcţiei de Sănătate Publica Iaşi, Vasile Cepoi şi managerul Spitalului de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva” Iași, prof. dr. Carmen Dorobăț.

Mai mulți mascați și agenți de Poliție s-au deplasat la Spitalul mobil suport Covid-19 de la Lețcani.

UPDATE: Conferința de presă s-a mutat la Prefectura Iași din cauza scandalului iscat în localitatea ieșeană.

Șeful Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, susține că este inacceptabil ca o unitate medicală care a avut termen de deschidere luna mai are probleme și acum. Direcția de Sănătate Publică Iași a transmis opt lipsuri ale unității mobile.

„E inacceptabil ca un spital care trebuia să fie gata în luna mai să aibă în continuare probleme. DSP a identificat opt lipsuri ale complexului, între care documentele tehnice, instalaţia de apă neizolată în pragul iernii”, a declarat Costel Alexe, preşedintele CJ. El a mai spus că va avea marţi o întâlnire cu managerii spitalelor din subordinea CJ, pentru a asigura trecerea iernii cu bine la complexul medical de la Letcani şi în perspectiva anului viitor, când „vom investi mai mult în spitalele judeţene”, a transmis Costel Alexe, președinte CJ Iași.

Scandal de proporții la Spitalul mobil de la Lețcani

Maricel Popa, fostul şef al Consiliului Judeţean Iaşi, a fost astăzi protagonistul unei scene de tot râsul. Fără să fie invitat, el s-a prezentat la spitalul mobil de la Leţcani acolo unde ministrul Sănătăţii avea programată o vizită alături de mai mulţi oficiali din conducerea judeţului.

Fostul şef al CJ mentioneaza că a venit ca să le spună actualului preşedinte CJ si ministrului Sănătăţii că mint în privinţa spitalului mobil. Maricel Popa susţine că unitatea medicală amplasată la Letcani putea fi deschisă mai devreme şi a reamintit problemele birocratice care au întârziat transportul modulelor şi obţinerea tuturor avizelor de funcţionare. La un moment dat, el a fost evacuat din curtea spitalului.

La Spitalul mobil de la Leţcani a ajuns şi Diana Sosoanca, o avocată controversată de la Bucureşti. Aceasta s-a pus la intrare în faţa spitalului şi a început să protesteze la adresa autoturitatilor. În acele momente au fost chemate şi forţele de ordine pentru a calma spiritele. Diana Sosoanca s-a făcut „remarcată” şi pentru scandalul provocat la sărbătoarea Sfintei Parascheva când a condus un grup de protestatari din afară Iaşului ce au vrut să intre la racla, deşi nu se putea.

Aceasta candidează la Bucureşti pe listele Alianţei pentru Unirea Romanilor (AUR) şi a venit la Iaşi să-şi facă campanie electorală.

Trei pacienți aduși la Iași cu elicopterul SMURD

Trei pacienți vor fi aduși la Iași cu elicopterul SMURD. Cei trei pacienți sunt infectați cu COVID-19, doi dintre ei ventilați mecanic și unul cu O2.

Pacienții vor fi duși la secția ATI de la Spitalul de Pneumoftiziologie și Spitalul mobil Covid de la Lețcani.

Cei trei pacienți sunt aduși de la Giurgiu, via București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *