Prima pagină » Actualitate » Conferință de presă după ședința Guvernului României din 11 august 2021. Premierul Florin Cîțu anunță decizia despre cum se împart miliardele – LIVE VIDEO
Conferință de presă după ședința Guvernului României din 11 august 2021. Premierul Florin Cîțu anunță decizia despre cum se împart miliardele - LIVE VIDEO

Conferință de presă după ședința Guvernului României din 11 august 2021. Premierul Florin Cîțu anunță decizia despre cum se împart miliardele – LIVE VIDEO

11 aug. 2021, 13:03,
în Actualitate

Miercuri, după ședința Guvernului României, are loc o conferință de presă, în cadrul căreia premierul Florin Cîțu anunță decizia despre cum se împart miliardele.

Prim-ministrul susține că România nu o să mai permită gunoaie de la alte țări.  Potrivit acestuia, până acum, țara noastră primea aceste gunoaie sub o schemă în care erau aduse sub titlu de „mod temporar”.

„Ședința de azi a avut mai multe discuții referitoare la depozitarea de deșeuri. I-am cerut domnului ministru al Mediului o situație a unei scheme care mi-a fost prezentată, în care deșeuri sunt aduse în România sub titlul de „mod temporar”. Nu o să mai permitem asta

I-am spus domnului ministru că nu o să introducem nicio taxă”, a spus Florin CÎțu.

Florin Cîțu recunoaște că a condus beat la volan în SUA

De asemenea, prim-ministrul României a recunoscut că a fost închis în Statele Unite într-un caz de conducere sub influența alcoolului, în urmă cu 20 de ani.

„Da, acum 20 de ani a fost vorba de conducerea sub influența alcoolului. Am plătit amenda respectivă, o amendă foarte mare. Este contravenție. Am făcut o greșeală acum 20 de ani. Este interesant că în patru tururi de scrutin cu PSD nu a apărut această informație, apare acum când este o competiție internă în PNL”, a spus Florin Cîțu, sugerând că publicarea acestei informații are legătură cu campania internă.

Despre angajările din cadrul instituțiilor din subordinea Guvernului, Florin Cîțu a precizat că este vorba despre o comasare a anumitor instituții și mutarea oamenilor dintr-o parte în alta.

„Am cerut și Corpului de Control, am cerut și o situație. Acest Guvern are 7 noi instituții, dar mai puțini angajați decât în trecut. Nu au fost angajați oameni noi, ci doar au fost înglobate anumite instituții în cadrul altor instituții și s-au mutat oamenii dintr-o parte în alta.”, a spus Florin Cîțu.

Articol în curs de actualizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`