Prima pagină » BZI LIVE » Conf. univ.dr. Lucian Eva, manager Spitalul de Neurochirurgie “N. Oblu” Iași, discută în platoul BZI LIVE despre faptul că tot mai mulți tineri sunt diagnosticați cu anevrism cerebral sau tumori.
Conf. univ.dr. Lucian Eva, manager Spitalul de Neurochirurgie “N. Oblu” Iași, discută în platoul BZI LIVE despre faptul că tot mai mulți tineri sunt diagnosticați cu anevrism cerebral sau tumori.

Conf. univ.dr. Lucian Eva, manager Spitalul de Neurochirurgie “N. Oblu” Iași, discută în platoul BZI LIVE despre faptul că tot mai mulți tineri sunt diagnosticați cu anevrism cerebral sau tumori.

15 sept. 2024, 19:28,
în BZI LIVE

În emisiunea de sănătate BZI LIVE, 16 septembrie 2024, ora 10.00, moderată de Irina Zaharia, invitatul conf. univ.dr. Lucian Eva, manager Spitalul de Neurochirurgie “N. Oblu” Iași, va discuta despre patologia cu care se confruntă neurochirurgii în ultima perioadă. Tot mai mulți pacienți tineri sunt diagnosticați cu anevrism cerebral sau tumori la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iași. Dotările moderne și personalul medical bine pregătit permit depistarea precoce și tratarea eficientă a acestor afecțiuni, oferind pacienților șanse semnificative de recuperare.Spitalul de Neurochirurgie Iași a înregistrat, în ultima perioadă, o creștere îngrijorătoare a numărului de pacienți tineri, cu vârste cuprinse între 35 și 50 de ani, care se prezintă la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) cu simptome, aparent, minore. Acestea variază de la dureri de cap persistente, amețeli și tulburări de vedere până la slăbiciune musculară sau dificultăți de vorbire. Din păcate, pentru unii pacienți, diagnosticul final indică prezența unor afecțiuni serioase, precum tumorile sau anevrismul cerebral. Mai multe informații în emisiunea BZI LIVE.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *