Prima pagină » Local » Conducătoarea auto care a lovit mortal un student străin pe trecerea de pietoni din Copou, reţinută pentru 24 de ore – EXCLUSIV

Conducătoarea auto care a lovit mortal un student străin pe trecerea de pietoni din Copou, reţinută pentru 24 de ore – EXCLUSIV

01 oct. 2021, 15:34,
BZI.ro, în Local

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 1 octombrie 2021, conducătoarea auto a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore, potrivit autorităţilor ieşene.

Reamintim faptul că studentul străin Adrian Garcia Pereira, în vârstă de 20 de ani, a fost lovit pe trecerea de pietoni de pe Bulevardul Carol I, în zona Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, de Veronica Mădălina Iacob, în vârstă de 23 de ani, din Hârlău, care se afla la volanul unui Volvo.

UAIC Iaşi tine un moment de reculegere luni, 4 octombrie 2021

Accidentul rutier mortal a avut loc miercuri spre joi noaptea, la ora 2.00. Veronica Mădălina Iacob, în vârstă de 23 de ani, se afla la volanul unui Volvo. Conducătoarea auto l-a acroşat de pe trecerea de pietoni pe Adrian Garcia Pereira, în vârstă de 20 de ani, student străin care venise cu Erasmus în România.

De asemenea şi UAIC Iaşi a transmis un mesaj de condoleanţe familiei îndurerate a studentului.

„Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași își exprimă profundul regret pentru moartea lui Adrián García Pereira, student Erasmus de la Universitatea din A Coruña. Invităm comunitatea noastră academică să se alăture familiei și colegilor săi într-o durere și să țină un moment de reculegere luni, 4 octombrie 2021, la ora 13:00. Dumnezeu să-și odihnească sufletul în pace!”, transmit reprezentanţii UAIC Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *