Prima pagină » Local » Condamnat la închisoare, depistat la intrarea în țară și predat autorităților competente

Condamnat la închisoare, depistat la intrarea în țară și predat autorităților competente

29 iul. 2024, 13:22,
BZI.ro, în Local

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie română și Republica Moldova, căutat de autorităţile române de la începutul lunii iulie, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului pe teritoriul României.

„La sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – ITPF Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a intra în țară, pasager într-un autoturism, un bărbat cu cetățenie română și Republica Moldova, în vârstă de 31 de ani.
La controlul de frontieră, colegii noștri au constatat că pe numele bărbatului era emisă de autoritățile române, o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare emis la data de 03.07.2024, acesta având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului pe teritoriul României.
Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, au precizat reprezentanții Poliției de Frontieră.

Brațul lung al legii l-a ajuns în PTF Stânca

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Stânca au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova, căutat de autorităţile române, care a fost condamnat la 1 an și 6 luni închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului pe teritoriul României.

„La sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – ITPF Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a intra în țară, pasager într-un mijloc de transport, un bărbat cu cetățenie Republica Moldova, în vârstă de 30 de ani.
La controlul de frontieră, colegii noștri au constatat că pe numele bărbatului era emisă de autoritățile române, o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare, acesta fiind condamnat la 1 an și 6 luni închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului pe teritoriul României.
Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, a transmis Poliția de Frontieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
29 iulie 2024
29 iulie 2024