Prima pagină » National » Condamnat la 21 de ani de închisoare pentru că viola prostituate. Românul care va fi extrădat din Marea Britanie 

Condamnat la 21 de ani de închisoare pentru că viola prostituate. Românul care va fi extrădat din Marea Britanie 

07 nov. 2022, 11:03,
BZI.ro, în National

Un român care viola prostituate în Marea Britanie va fi în curând extrădat, fiind condamnat la o pedeapsă totală de 21 de ani, din care 13 ani de închisoare cu executare și o perioadă de supraveghere de 8 ani.

Bărbatul va fi transferat în România pentru executarea pedepsei.

Românul a fost prins de polițiștii de la West Midlands

Românul care viola prostituate în Marea Britanie va fi extrădat

Românul a violat mai multe prostituate în zona Hillfields din Coventry, Marea Britanie, în perioada august – noiembrie 2019. Cu toate că femeile pe care le alegea erau lucrătoare sexuale, bărbatul le ataca, în loc să plătească pentru serviciile oferite. A treia sa victimă a reușit să scape după ce a fost bătută de către individ. Totodată, el a mai fost găsit vinovat pentru port de arme albe, loviri și alte violențe.

Românul a fost prins de polițiștii de la West Midlands, care aveau doar descrierea atacatorului, a mașinii sale, dar și un element specific pe care femeile pe care acesta le ataca l-au remarcat: un odorizant prins de oglinda mașinii.

„În perioada 10.08.2019 – 31.08.2019, persoana transferabilă a întreținut raporturi sexuale orale şi vaginale cu victima (…) şi în perioada 15.10.2019 – 07.11.2019 cu victima (…), fără consimțământul acestora. A încercat să întreţină relaţii sexuale prin constrângere cu victima (…), în 15.11.2019, ocazie cu care a şi agresat-o pe aceasta aplicându-i lovituri, aceasta reușind însă să fugă. Actele sexuale s-au petrecut în mașina personală a persoanei condamnate, în zona Hillfields din Coventry”, se arată în motivarea deciziei de la Curțea de Apel Alba Iulia, din 27 octombrie 2022.

Cu toate acestea, Instanța din Alba Iulia a scăzut din pedeapsa recunoscută perioadele în care condamnatul s-a aflat în detenție provizorie precum și durata executată, începând cu data de 20 decembrie 2019.

O româncă şi-a forţat cele două fiice minore să se prostitueze în Italia

Într-un alt șir de idei, amintim de un caz prezentat anterior, în care era relatat cum o româncă a fost condamnată în Italia, la 10 ani şi opt luni de detenţie. După realizarea unei anchete amănunțite, s-a descoperit că timp de trei ani, femeia şi-a silit cele două fiice, minore, să se prostitueze. Mai mult de atât, românca le supraveghea cu atenţie, ca nu cumva, fetele să sustragă din banii obţinuţi în urma serviciilor oferite.

Așadar, magistraţii italieni au condamnat o româncă după ce aceasta şi-a pus fiicele să se prostitueze timp de 3 ani. Afacerea începuse după ce femeia publica anunţuri pe site-uri pentru adulţi cu fetele, în care susţinea că acestea aveau 20 de ani, deși, cea mai mică dintre ele avea doar 15 ani. Mama minorelor negocia pe internet cu clienţii şi număra cu grijă întâlnirile pentru ca nu cumva fetele să reţină, pentru ele, din banii primiţi.

De două ori a încercat fiica cea mică să scape, dar de fiecare dată a fost prinsă de concubinul româncei şi dusă acasă. Calvarul fetelor a luat sfârşit când poliţia din Italia a descoperit întâmplător faptele, în cursul altei anchete.

Este precizat că în timpul întâlnirilor, fetele erau supravegheate de concubin, care va fi judecat anul viitor.

Totodată, amintim că la data de 09.02.2022, oamenii legii din Vaslui, în executarea unui ordin european de anchetă, au efectuat 5 percheziții domiciliare, într-o cauză având ca obiect săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de persoane.

De data aceasta însă, reiterăm faptul că un român care viola prostituate în Marea Britanie va fi în curând extrădat pentru a-și ispăși pedeapsa de 21 de ani de închisoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *