Prima pagină » Titlurile zilei » Condamnare șoc! Individul care și-a obligat iubita să facă videochat, apoi a omorât-o pentru că nu câștiga suficient, a primit peste 25 de ani de pușcărie – FOTO

Condamnare șoc! Individul care și-a obligat iubita să facă videochat, apoi a omorât-o pentru că nu câștiga suficient, a primit peste 25 de ani de pușcărie – FOTO

08 iun. 2024, 02:00, 16 ,
Dragos Savin în Titlurile zilei

După aproape doi ani de la moartea tinerei obligate de soț să facă videochat, individul a fost condamnat. Acesta a omorât-o pentru că nu câștiga suficienți bani. Pentru asta, judecătorii ieșeni au decis să-l trimită peste 25 de ani în pușcărie

S-a făcut dreptate! Individul care și-a omorât soția pentru că nu făcea destui bani din videochat a fost condamnat. Alexandru Robert Constantin și Alexandru Alina au avut o relație îndelungată, cei doi cunoscându-se în 2010, când victima avea vârsta de 15 ani, în cadrul unui grup de prieteni. Mama femeii a relatat că fiica sa l-a cunoscut pe inculpat în 2010, iar în vara aceluiași an a cerut acordul părinților săi pentru ca inculpatul să locuiască la domiciliul lor, întrucât se afla, la acel moment, într-o situație dificilă, trăind împreună familia într-o garsonieră, muncind la piață și fiind mușcat de șobolani.

Cei doi au locuit împreună până când Alina Alexandru a rămas însărcinată. Mama acesteia a mai relatat faptul că l-a surprins pe inculpat când a lovit-o pe fiica sa, dându-i o palmă peste față, moment în care i-a cerut acestuia să părăsească casă, fiica sa mergând cu el, chiar dacă era însărcinată.

Și-a obligat iubita să facă videochat, apoi a omorât-o

În cursul anului 2014, victima a început să practice activități de videochat, angajându-se succesiv la mai multe studiouri de profil din Iași, cu ajutorul cărora cei doi soți s-au mutat în imobilele pe care și le-au cumpărat de-a lungul timpului.

„Probatoriul administrat a relevat faptul că inculpatul nu a avut un loc de muncă pe durata relației cu victima, aceasta din urmă fiind cea care realiza venituri, însă sumele de bani erau investite de către inculpat în jocuri de noroc, dar și pentru achiziționarea de autoturisme sau imobile, pe care ulterior le vindea pentru a acoperi datoriile acumulate la jocurile de noroc.

De asemenea, datele cauzei au arătat faptul că inculpatul era consumator de droguri, utilizând în scopul achiziționării substanțelor interzise sumele de bani obținute de către victimă din activitatea de videochat. Astfel, după ce victima a început să practice activitatea de videochat, inculpatul, care nu avea un loc de muncă și nu realiza niciun venit, a început să risipească toți banii pe care îi câștiga soția sa și să-i piardă la jocuri de noroc, cheltuindu-i, totodată, și pe droguri. Inculpatul a adoptat un stil de viață parazitar, în care nevoile sale orientate spre satisfacerea unor vicii costisitoare erau prioritare și l-au transformat în agresorul propriei concubine, devenită, apoi, soția sa”, au stabilit anchetatorii.

Lipsa banilor l-a transformat într-un monstru

În momentul în care sumele de bani nu au mai fost suficiente pentru a satisface viciile inculpatului, acesta a început să-i ceară soției să câștige mai mult din activitatea de videochat, impunându-i chiar și o normă zilnică, pe care trebuia să o îndeplinească. Când sumele solicitate nu erau obținute, acesta devenea violent și începea să o lovească pe Alina Alexandru peste tot corpul, spunându-i să nu mai vină acasă decât după ce obține banii impuși. În afara acestor situații, inculpatul a început să exercite violențe fizice față de soția sa și atunci când pierdea banii la sălile de jocuri, revenind la domiciliu și descărcându-și, astfel, frustrarea.

Conform relatărilor victimei, făcute rudelor sau unor martori audiați în cauză, actele de agresiune nu erau comise în prezența fiului lor minor, acesta aflându-se de cele mai multe ori în altă cameră, însă observa ulterior semnele de violență fizică de pe corpul mamei sale. În cele din urmă, inculpatul a ajuns să vândă imobilele cumpărate inițial și în care locuia împreună cu familia sa, pentru a obține banii necesari pentru jocurile de noroc și droguri. Ulterior, s-a mutat cu familia în imobile închiriate până la obținerea de către victimă a altor venituri din activitatea de videochat.

După bătăile încasate, femeia s-a stins pe un pat de spital

Din cauza nevoii tot mai mari de bani a inculpatului și în urma presiunilor, dar și a  agresiunilor fizice constante exercitate de către acesta asupra sa, victima a început să practice activitatea de videochat pe cont propriu, de la domiciliu, folosind în interes personal conturile și credențialele furnizate de către studiourile unde era angajată.

În acest fel, a început să obțină tot mai mulți bani de la clienți, care nu mai treceau prin conturile firmelor. În plus, a procedat la contactarea clienților în privat, prin aplicații de mesagerie online, ocazie cu care profita de credulitatea acestora și le cerea bani sub diverse pretexte Soții și-au cumpărat un alt apartament în care s-au mutat, luându-i acolo și pe părinții inculpatului. Acesta a continuat să joace la sălile de jocuri de noroc și să se drogheze, astfel că, în scurt timp, problemele financiare au reapărut.

De fiecare dată când pierdea la pariuri sume de bani importante, devenea nervos și revenea la domiciliu, unde o bătea pe soția sa. Viața femeii devenise un calvar. Era bătută cu bestialitate, iar la începutul anului 2022, mai precis pe data de 19 ianuarie, a ajuns la spital în stare gravă. Spre seară, starea ei a devenit gravă, fiind necooperantă, somnolentă, febrilă 37,7 grade C, având leucocitoză, inapetență, status epileptic convulsiv, astfel că a fost transferată la secția A.T.I.

În acest context, organismul victimei nu a mai rezistat, survenind decesul la data de 07.03.2022, ora 13:00. Într-un final, zilele trecute, individul care și-a obligat soția să facă videochat a fost condamnat la 25 de ani și 4 luni de închisoare.

Comentarii
  • Management defectuos. Daca ar fi apelat la corduneni, aia ar fi facut bani si scapa cu viata. Dar s-a zgarcit 🙂

  • Din pacate cei care au fost in jurul lor nu au reactionat in niciun fel, poate ca la randul lor, intr-o forma sau alta au trait si ei din banii victimei. Sunt mai multi vinovati in aceasta trista poveste. Si din pacate, fetele iau decizii proaste si dau sanse unor paraziti crezand ca fara ei ele nu pot trai sau nu se pot descurca. Este bine ca face inchisoare. Si sper sa stea inchis cei 25 de ani.

  • Foarte corect, astea isi merita soarta!

  • Acest lucian sava ar trebui sa mai mearga pe la scoala, ca sa nu mai puna virgula intre subiect si predicat chiar in titlu!

  • @Plm, esti o scursura de om, un putregai! Te-as calca in picioare daca te-as avea in fata.
    De ce anume isi merita soarta ? S-a trezit românul sa isi dea cu parerea.
    50% din barbatii din Romania traiesc pe spinarea si pe munca ROMÂNCELOR!!!!!
    Tot voi aveti gura mare nemernicilor ? Mergeti la munca gunoaielor ce sunteti ! Faceti umbra pamântului degeaba !

  • fii atent, inginerul esuat in taximetrie , plm, se va intoarce la 2 noaptea sa ti raspunde, atunci o ia pe masa de pe centura

  • oameni amarati
    situatii neplacute

  • 25 de ani DAR IESE IN 3-4 ANI SI INTRA IN POLITICA SI IL VEZI PRIMAR SAU SEF PE UNDEVA, HALAL TARA! TREBUIA PUSCARIE PE VIATA FARA DREPT LA REDUCERE SAU ELIBERARE CONDITIONATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Mă scot din sărite femeile care întrețin bărbații 🙄 Cât de bătută în cap să fii, să-l întreții pe unu’ care nici macar nu e atrăgător ( dacă ești mai în vârstă și îți iei unul mai tinerel, mai înțeleg ). Întreții un coate-goale, vai de capul lui.

    Am prea multe cunoștințe de sex feminin, care își aduc “bărbatul” în casa părinților ei. CE NAIBA!!?? Mâncărică și căldurică fără să contribuie nici unul din ei la cheltuielile casei.

    FEREASCĂ!!

    Femeile sunt incredibil de proaste. Multe din ele. Și ce e mai rău, e că încurajează comportamentul jalnic al bărbaților.

    Uite-așa s-a dus totul de râpă și s-au inversat rolurile.

    Mame care își șterg “băietu’ “ la coor până ce are ăla 60 de ani, femei cărora le place să fie abuzate, bătute și folosite, femei care aleg să întrețină bărbatul, etc.

  • Bețivu' din Dacia !

    Vinovați 99, 999 % sunt parintii fetei!
    Ii cunosc! Mama ei vindea la fostul bar de la Bicaz/Dacia , iar taică-său ducea o viață parazitara ca si condamnatul, stând non stop in bar!!!!
    Faptul că au acceptat ca fata lor la 15 ani sa aduca un bărbat in casa proprie, apoi sa practice videochat spune totul!
    Au profitat toți ( inclusiv părinții ei ) de veniturile realizate de fată cu videochatul.
    Apoi lucrurile au scapat de sub control când criminalul a inceput sa se drogheze! Cam asa au stat lucrurile!

  • un taran si o taranca, partea trista e ca acum statul adica noi muritorii de rand trebuie sa il intretina pe taran aproape 26 de ani! hmm era sa uit, si asta a fost trecuta in 2022 la morti de covid? :))

  • Mai corect era puscarie pe viata.

  • Ieșean oripilat

    Păcat că a fost abrogată pedeapsa capitală ! Acum acest parazit va avea casă, 3 mese pe zi, căldură, apă haine 25 de ani din banii noștri în timp ce, fata va putrezi în mormânt ! Protecția copilului de ce nu a reacționat ? Precis la 15 ani nici nu mai mergea la școală și nici nu lucra. Asistenții sociali ar trebui să aibă evidența abandonului școlar și să ia copiii din familiile de paraziți, să-i cazeze în internate școlare unde să beneficieze de educație și îngrijire, să invete o meserie. Să nu se mai dea jutoare sociale și paraziții să fie obligați să muncească și dacă refuză să fie condamnați la moarte, țara o duce din ce în ce mai greu și nu-și mai poate permite luxul de a întreține paraziți.

  • Câte fete de 13 au abandonat școala și practică cea mai veche meserie din lume. Instituțiile abilitate ce fac? Așteaptă să vină ziua de salariu nesemtit. Și celălalt aspect legat de faptul că sunt mulți bărbați care sunt încă la poala mamei, întreținuți de femei etc…din cauză că sunt puțini bărbați la7 femei…

  • Tu esti deschis la minte, eu la pantaloni, hai sa ne-mpacam!

  • Asta e pt betiv din Dacia , ai vb și tu să nu dormi și dacă ai fi cineva care știi cazul său familia nu te ai ascunde sub un pseudonim, așa că gură mică dacă nu cunoști cazul , eu sunt Dragoș care a avut barul in Dacia și mama ei a lucrat la mine , dacă vrei să ne vedem știi unde mă găsești așa că nu latra degeaba dacă nu știi , gunoiul asta o Să stea mult și bine la pușcărie dacă ai ceva de spus și nu îți convine scrie numele tau și ne găsim să stăm de vb daca ,vrei rog fetițele care se ascund în spatele unor nume fictive sau latra să se abțină

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *