Prima pagină » Local » Concursul pentru conducerea Spitalului Clinic CF Iaşi a fost validat de Ministerul Transporturilor. Dr. Mihai Glod este noul manager – EXCLUSIV
Concursul pentru conducerea Spitalului Clinic CF Iaşi a fost validat de Ministerul Transporturilor. Dr. Mihai Glod este noul manager - EXCLUSIV

Concursul pentru conducerea Spitalului Clinic CF Iaşi a fost validat de Ministerul Transporturilor. Dr. Mihai Glod este noul manager – EXCLUSIV

09 iul. 2024, 14:57, 15 ,
BZI.ro, în Local

Concursul pentru conducerea Spitalului Clinic CF Iaşi a fost validat de Ministerul Transporturilor. Dr. Mihai Glod este noul manager al unității medicale începând de astăzi, 9 iulie 2024.

„Ordinul a ajuns în secretariat în această dimineață, dar pe mine nu m-a anunțat nimeni. Eu am aflat la prânz. Plănuiam să plec la București, dar am făcut o schimbare de planuri. Dr. Elena Mitrofan nu mai are drept de semnătură începând de dimineață, de când a intrat în vigoare ordinul”, a declarat dr. Mihai Glod.

Dr. Mihai Glod a câștigat concursul în urmă cu 7 luni

Vă aducem aminte că acest concurs pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Clinic CF Iași s-a finalizat în decembrie 2023, fiind câștigat de dr. Mihai Glod, care a obținut un punctaj mai mare, adică 9,53, în timp ce contracandidata sa, dr. Elena Mitrofan, a obținut 9,50.

Deși au trecut aproape șapte luni de la finalizarea concursului, dr. Mihai Glod nu a putut să-și preia mandatul. Mai mult, Ministerul Transporturilor i-a prelungit, în urmă cu circa o lună, Elenei Mitrofan mandatul de manager interimar pentru încă șase luni, acest lucru putând fi catalogat drept un abuz de putere.

Era foarte clar că dr. Elena Mitrofan a ținut cu dinții să rămână la conducerea unității medicale, din moment ce a renunțat la postul din cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie pentru funcția de manager interimar de la Spitalul CF Iași, deși aici câștigă cu 90.000 de lei mai puțin.

Nemulțumit de situație, în data de 14 iunie 2024, dr. Mihai Glod a dat în judecată Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic CF Iași și Spitalul Clinic CF Iași.

Dr. Mihai Glod are șanse foarte mari să câștige procesul intentat ministrului și unității medicale, iar medicul va trebui să primească despăgubiri pentru perioada în care nu a ocupat funcția câștigată prin concurs.

Comentarii
  • Si lui asta ce ii mai place sa fie sef, dar si lui aia la fel.
    Macar aia cel putin in foto arata mult mai bine ca asta.
    Tot i-ati dat prin ziar de luni bune si bine ca si-a luat asta postul ca altfel ii vedeam incontinuu in ziar.

  • Mare medic chirurg, mare om.In sfârșit s-a făcut dreptate. Dacă câștiga alegerile la Iași PSD ul nu mai ajungea glod director.

  • A primit betivul director. Ce dca are cazier, comisia s a facut ca nu vede

  • A primit betivul postul de director. Ce daca are cazier, comisia s a facut ca nu vede

  • Acum ca a plecat beleaua Mitrofan să plece și boul BALANISCU din partid ca a OMORÂT PARTIDUL !
    DEMISIA INCOMPETENTILOR !

  • MUEEEEEE BALANISCULEEEEE. urmezi la beciul domnesc, ai luat șpagă să ții vagaboanta în funcție , gata ți s-a pus capac și marssss in morții mătiiiii la Botoșani

  • Paul Stanciescu

    Cerem insistent anchetarea lui Balaniscu membru în CA CFR fost candidat PSD la primăria Iași, care a abuzat de funcție și a încercat să nu bage pe ordinea de zi a CA punctul cu validare concursului.
    Balaniscu nu poate scăpa fără un dosar penal pentru ceea ce a făcut timp de 6 luni.
    Noroc ca ministrul Grindeanu a fost informat corect și a luat decizia înțelept.
    Balaniscu după câte se pare va fi mazilit de Ciolacu -Grindeanu pentru mârșăvia făcută dar și pentru rezultatele catastrofice de la candidatura la primărie unde s-a făcut de baftă kakatului !

  • Betivanu pus director e cercetat de DNA. Mai bine se pensiona ca iesea mai bine decat la puscarie

  • Rahatul ăsta de Balaniscu e proprietarul unei volcanizari falimentare pe la fabrica de țigarete a vrut să facă ordine la spitalul CFR să-l mazilească mârșăvește pe eminentul chirurg Glod om care a făcut bine de zeci de mii de oameni ce s-au operat la dumnealui.
    Mă balaniscule, ești un nemernic criminal care ai vrut să omori ieșeni punând o pușlama bătrână de la TBC care nu știe ce-i bisturiul în locul eminentului chirurg. Rușine mă gunoiule ! PSD și-a atras ura ieșenilor datorită acestui nemernic.
    BALANISCU = CIUMA ROȘIE a IAȘULUI !

  • Sa facut dreptate pana la urma,insa raman semne de intrebare vizavi de tergiversarea numirii.Nu iese fum fara foc,vor mai urma reprize meciul continua in subsol!

  • Asta e ordinul de numire al betivanului director, dar Mitrofan are si ea ordin de numire inca valabil cateva luni. Ordinul ei de incetare unde e? Nu-l aveti, asa-i? Parca mai erau unii care au stat doi pe scaunul de director Pila si cu Laicu.

  • Dr. Mihai Glod are șanse foarte mari să câștige procesul intentat ministrului și unității medicale, iar medicul va trebui să primească despăgubiri pentru perioada în care nu a ocupat funcția câștigată prin concurs. SĂ I LE IMPUTE LUI MITROFAN DESPĂGUBIRILE, EA ESTE VINOVATA.

  • mitrofan Are ordin de numire pina la ocuparea postului prin concurs, adică decembrie 2023. Trebuia de mult să plece demult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
16 iulie 2024
16 iulie 2024