Prima pagină » Local » Concurs dat între șoferi beți la Iași. Polițiștii au făcut clasamentul. Iată câștigătorul de ieri
Concurs dat între șoferi beți la Iași. Polițiștii au făcut clasamentul. Iată câștigătorul de ieri

Concurs dat între șoferi beți la Iași. Polițiștii au făcut clasamentul. Iată câștigătorul de ieri

26 aug. 2024, 22:17, 2 ,
în Local

La data de 25 august anul curent, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Iași au oprit pentru control un autoturism, condus de un tânăr, de 23 de ani, care se deplasa pe DJ 244 D. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, a fost testat alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării de probe biologice.

În cauză cercetările sunt continuate pentru stabilirea situației de fapt.

Din nefericire, acesta nu este un caz singular.

„La data de 25 august a.c, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Hârlău au oprit pentru control un autoturism, condus de un bărbat, de 38 de ani, care se deplasa pe strada Nicolae Iorga din oraș Hârlău

Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, a fost testat alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 1,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării de probe biologice.

În cauză cercetările sunt continuate pentru stabilirea situației de fapt.

La data de 25 august a.c, polițiștii din cadrul Secției nr.4 Poliție Iași au oprit pentru control un autoturism, condus de un bărbat, de 48 de ani, care se deplasa sinuos pe raza municipiului Iași.

Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, a fost testat alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 1,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării de probe biologice.

În cauză cercetările sunt continuate pentru stabilirea situației de fapt”, a transmis IPJ Iași.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`