Prima pagină » Cancan » Concurenții Survivor, chef cu manele înainte de finală. Veteranul Relu Pănescu a dansat pe mese

Concurenții Survivor, chef cu manele înainte de finală. Veteranul Relu Pănescu a dansat pe mese

29 mai 2024, 11:50,
în Cancan

Concurenții Survivor au avut parte de un chef cu manele înainte de marea finală, care va fi difuzată joi, la Pro TV. Faimoși și Războinici deopotrivă au petrecut în holul hotelului din Punta Cana, iar veselia a fost la ea acasă. Acum, concurenții Survivor au uitat de certuri și de animozități și s-au distrat de minune.

Finala Survivor All Stars a intrat în linie dreaptă. E săptămâna finalei, iar concurenții s-au întors în Republica Dominicană, pentru ultimul act al competiției. Joi, 30 mai, vom afla cine este marele câștigător al premiului de 100.000 de euro, iar acesta va fi desemnat prin voturile publicului, potrivit LPF.

Concurenții Survivor, chef cu manele înainte de finală

Concurenții Survivor All Stars s-au reunit în Republica Dominicană, în așteptarea finalei care va desemna câștigătorul premiului de 100.000 de euro. Faimoșii și Războinicii au sărbătorit revederea cu o petrecere la hotel, iar imaginile răspândite pe rețelele sociale arată veselie și prietenie. Manele, dans, băutură și multă voie bună.

Până în acel moment, concurenții Survivor All Stars, ajunși deja în Dominicană, au profitat că s-a reunit gașca și au uitat de animozități și de bisericuțe. Au încins o petrecere de pomină la hotel, iar Zanni, Jador și Relu Pănescu au făcut show pe ritmuri de manele, în uralele celorlalți. Relu Pănescu, arădeanul de 52 de ani eliminat printre primii, a arătat din nou că vârsta e doar un număr și a fost sufletul petrecerii. A dansat pe mese, în timp ce colegii îl filmau și îl încurajau.

Melodiile lui Adi Minune au fost la putere, dar în playlist-ul concurenților s-a aflat și Tzancă Uraganu.

„În seara asta mă simt bine / Și vreau să chefuiesc/ De nimic nu-mi pasă / Nici de banii pe care-i cheltuiesc”, a fost refrenul melodiei „Chef de chef”, a lui Adi Minune, pe care s-au dezlănțuit Faimoșii și Războinicii.

Cine va lupta în finala Survivor

Numele celor trei finaliști „a răsuflat” deja, iar aceștia sunt Zanni, Andrei Ciobanu și Iancu Sterp. Prietenii și familiile acestora au început deja campania de susținere, căci în marea finală Survivor All Stars vor conta voturile celor de acasă.

„Iancu Sterp, Zanni și Andrei Ciobanu se vor lupta în finala emisiunii, care va avea loc la sfârșitul lunii mai, pentru marele premiu în valoare de 100.000 euro! Ultimii eliminați din competiția Survivor România All Stars înaintea marii finale vor fi Robert Moscalu și Sorin Pușcașu”, a fost anunțat, de ceva vreme, pe contul de Instagram Viperele Vesele.

Într-adevăr, Robert Moscalu a părăsit competiția în ediția difuzată marți, 28 mai, după un duel cu prietenul Sorin Pușcașu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024