Prima pagină » Cancan » Concurenți Asia Express sezonul 4. Drama Alexandrei Ungureanu

Concurenți Asia Express sezonul 4. Drama Alexandrei Ungureanu

20 sept. 2021, 12:39,
în Cancan

Până acum o ştiam în calitate de cântăreaţă. Mai nou, este una din participantele emisiunii Asia Express. Alexandra Ungureanu, căci despre ea este vorba, s-a înscris în show, iar alături îi este chiar mama sa. Dacă alţi concurenţi au preferat să vină cu prietenii ori cu soţii, solista a ales-o pe mama ei. Puţină lume ştie drama care le uneşte pe cele două. Haideţi să află împreună ce concurenţi participă la Asia Express sezonul 4.

În urmă cu 14 ani, două veşti, aproape simultan, au zguduit puternic viaţa cântăreţei. Şi mama, şi tatăl ei fuseseră diagnosticaţi cu cancer. Dacă mama ei a reuşit să depăşească momentul, tatăl a pierdut lupta. El fusese diagnosticat cu cancer de colon, în faza terminală. Din momentul primirii diagnosticului şi până la deces nu au trecut decât două luni. Mamă, în schimb, pentru că era cu analizele la zi, a luat boală mult mai din timp, fiind diagnosticată cu cancer de col uterin. Datorită faptului că a avut grijă de ea, a învins boala.

Alexandra Ungureanu şi mama ei – concurenţi la Asia Express sezonul 4

„Ambii părinţi au fost diagnosticaţi cu cancer. Tata cu cancer la colon în fază terminală, iar mama cu cancer uterin în fază incipientă. Mama a descoperit la timp ce probleme are, pentru că este genul de om care se îngrijeşte foarte tare. Tată, din păcate, a aflat când nu a mai avut ce să facă. Din momentul în care a fost descoperit… a mai durat două luni.

Viața mea s-a scindat în două: înainte de acel moment și după”, a povestit Alexandra abia în 2013, pentru „Poveștiri Adevărate”, de la Acasă TV.

Atunci când şi tatăl se lupta să trăiască, Alexandra ducea o viaţă de coşmar.

„Mă ascundem în culise să plâng, atunci când mă suna mama să îmi spună că lucrurile nu se desfăşoară tocmai bine. După ce a murit tata, la două zile eram pe scenă şi nu îmi aduceam aminte versurile pieselor mele”, a mai declarat solista.

Alexandrei i-a mai rămas doar mama, cu boala căreia a luptat până în pânzele albe. Acum, cele două sunt aproape nedezlipite, iar Alexandra are grijă că mamei ei să nu-i lipsească niciodată nimic. Solista, în vârstă de 39 de ani, este convinsă că mama sa va face faţă cu brio tuturor provocărilor din cadrul competiţiei.

”Am niște tabieturi și simt că am nevoie de o nebunie. Mama e superbă și e un om foarte mișto și sper că lumea să o cunoască așa cum e, ea are temerea asta că e învățătoare, a ieșit la pensie anul trecut, îi e teamă de generațiile care se vor uita și speră să nu se facă de râs”, a spus Alexandra Ungureanu la Antena Stars.

Mai mult, Alexandra Ungureanu speră să-şi învingă frica de spaţii închise şi de înălţime.

”Vom încerca să compensăm limitele fizice cu alte atuuri. Mama e în permanență în picioare, are o energie și nu se culcă până nu notează tot ce a avut de făcut. O să fie foarte greu, eu cu ea mă bazez pe comunicare, eu cred că e genul de om care poate să covingă pe oricine de orice”, a mai spus Alexandra Ungureanu.

Împotriva cui concurează Alexandra Ungureanu

Alexandra Ungureanu este un nume sonor în muzica românească, ea colaborând înclusiv cu soțul Biancăi Lăpuște, și anume Marius Moga. Iată şi celelalte echipe care concurează penru câştigarea marelui premiu:

  • Mihai Petre şi soţia lui, Elwira;
  • Adrian Trandafir şi fiica ei, Maria Speranța;
  • Lidia Buble şi Estera, una din surorile ei;
  • Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy;
  • Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza;
  • Cuza și Emy de la Noaptea Târziu;
  • Lorelei și Zarug;
  • Connect-R şi Shift.

Iată ce spunea Lidia Buble cu puțin timp în urmă:

“O viață am așteptat o astfel de oportunitate… să pot să-mi spun povestea și într-un alt context. Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am sa fac față când adaug stresul și epuizarea.

Vin să câștig și să-mi arăt că pot mai mult. Noi suntem 11 frați. Cât o echipă de fotbal:)… am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`