Prima pagină » Cancan » Concurentă nouă la Survivor România. Vedeta a intrat în echipa Faimoșilor

Concurentă nouă la Survivor România. Vedeta a intrat în echipa Faimoșilor

02 feb. 2021, 12:55,
în Cancan

Echipa Faimoșilor a primit forțe proaspete după ce a venit o concurentă nouă la Survivor România, în persoana Anei Porgras. Culmea, faimoasa gimnastă trebuia să facă parte din emisiune de la început dar a avut anumite probleme de sănătate. Acum ea este pregătită să demonstreze că și femeile pot supraviețui în condiții dificile.

Ana Porgras este noua concurentă din echipa Faimoșilor! Primele imagini cu frumoasa gimnastă, din cadrul emisiunii Survivor România, au apărut deja pe post. Ana Porgras se alătură echipei Faimoșilor, după ce inițial a fost înlocuită în competiție de Elena Marin, din cauza unor probleme de sănătate pe care le-a întâmpinat fosta gimnastă. Acum ea este pregatită să înfrunte obstacolele din jungla dominicană alături de echipa roșie.

Ana Porgras este una dintre fetele de aur ale gimnasticii românești. Are în palmares zeci de medalii, inclusiv o medalie de aur la bârnă la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică din 2010, o medalie de bronz cu echipa la Campionatele Europene din 2010 și o medalie de bronz la paralele la Campionatul Mondial de Gimnastică de la Londra din 2009. S-a retras din viața sportivă la doar 18 ani, înaintea Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, după numeroase accidentări.

Concurentă nouă la Survivor România

În vârstă de 27 de ani, Ana Porgras este pregătită acum să înfrunte jungla din Republica Dominicană. Astfel ea dorește să demonstreze că și femeile pot supraviețuit în condiții greu de imaginat.

„Cred că voi face față acestei provocări. Am foarte multă răbdare cu oamenii în viață de zi cu zi, am capacitatea de a-i asculta, de a-i înțelege. Sunt sensibilă, dar compensez prin forță fizică, sunt tolerantă și văd partea bună a lucrurilor. Cel mai mult îmi vor lipsi apelurile telefonice cu mama mea, pentru că noi vorbim zilnic. Îmi este frică să nu mă accidentez pe trasee, încerc să analizez care este cea mai bună abordare a lor”, a declarat Ana Porgras.

Primele imagini cu Ana Porgras la Survivor România

Fosta mare gimnastă Ana Porgras s-a alăturat echipei Faimoșilor, la Survivor România. Frumoasa concurentă a apărut deja în promo-ul emisiunii de joi. Gimnasta are acum șansa să întărească echipa roșie, mai ales că Faimoșii s-au plâns că fetele din echipă sunt slabe pe traseu și că nu aduc puncte.

Totodată, în special Jador și Moroșanu, au susținut că cea mai slabă concurentă de la Războinici este mai bună decât orice fată din echipa lor. Deseori, aceștia le-au reproșat fetelor din echipă că nu se descurcă și nu fac față competiției.

Acum însă, după ce a venit o concurentă nouă la Survivor România, băieții din echipa Faimoșilor speră să câștige mai multe puncte cu ajutorul Anei Porgras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *