Prima pagină » Local » Concluziile IPJ Iași după incidentul din autobuz. Tânărul bănuit de agresiune a fost reținut de polițiști
Concluziile IPJ Iași după incidentul din autobuz. Tânărul bănuit de agresiune a fost reținut de polițiști

Concluziile IPJ Iași după incidentul din autobuz. Tânărul bănuit de agresiune a fost reținut de polițiști

16 mai 2023, 15:28,
în Local

Poliția a demarat o anchetă în cazul incidentului de agresiune din autobuzul 47. Un tânăr a sesizat poliția că a fost lovit de o persoană necunoscută în timpul călătoriei. Autoritățile au solicitat înregistrările camerelor de supraveghere și au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe.

Agresorul din autobuzul 47 a fost reținut de polițiști.

„Polițiștii Secției nr. 6 Poliție Iași au identificat și reținut un tânăr, de 21 ani, bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă ce ar fi avut loc într-un autobuz care se deplasa pe raza mun. Iași.

Din cercetări a rezultat faptul că, la data de 10 mai a.c., acesta ar fi agresat un tânăr, în urma unui conflict spontan ce a avut loc în respectivul mijloc de transport în comun.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul bănuit de comiterea faptelor a fost reținut de polițiștii Secției nr. 6 Poliție Iași pentru 24 de ore și introdus în Arestul I.P.J. Iași”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Doi tineri s-au luat la bătaie în autobuzul 47

Doi tineri s-au luat la bătaie într-un autobuz din Iași. Incidentul a avut loc în mijlocul de transport de pe ruta 47, între stația de Piața Alexandru cel Bun și Mircea cel Bătrân, în data de 10 mai 2023, iar atmosfera tensionată a escaladat rapid într-o altercație fizică violentă.

Unul dintre tineri ar fi sărit cu pumnii și l-ar fi lovit pe celălalt în față, provocându-i fractură nazală. Mai mulți martori oculari au susținut că agresorul ar fi avut asupra sa și un cuțit cu care și-ar fi amenințat victima. Când autobuzul a ajuns în stația Mircea cel Bătrân, agresorul a coborât în grabă și a urcat într-un taxi. Ulterior, victima a sunat la 112 pentru a reclama incidentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`