Prima pagină » Actualitate » Concert în București. Zeci de tineri, striviți în îmbulzeală: „Era să murim!” – FOTO, VIDEO

Concert în București. Zeci de tineri, striviți în îmbulzeală: „Era să murim!” – FOTO, VIDEO

18 apr. 2022, 08:08, 2 ,
BZI.ro, în Actualitate

Sâmbătă seară, 16 aprilie 2022, a avut loc un concert în București. Din nefericire, ceea ce trebuia să fie o petrecere de pomină s-a terminat cu îmbulzează, spray lacrimogen și victime. Zeci de persoane s-au călcat la propriu în picioare la evenimentul Trapsodia. Unii tineri au fost striviţi în aglomerație și au fost salvaţi de agenţii de pază care i-au ajutat să iasă din mulţime.

Concertul a avut loc într-o locaţie de pe strada Băiculeşti din Capitală, acolo unde fusese anunţat un concert de muzică trap.

Concert în București terminat cu spray lacrimogen

Mai multe videoclipuri și imagini de la un concert din București au ajuns virale. Ultima zi de weekend i-a surprins pe zeci de tineri, în special adolescenţi la un eveniment de muzică trap. Însă, la un moment dat, s-a creat o îmbulzeală de nedescris, iar tinerii au început să fugă și să se calce în picioare pentru a ieşi din locaţie.

Imaginile au fost publicate pe reţelele de socializare de cei care au reuşit să iasă, aceştia postând mesaje precum „Colectiv” sau „Era să murim”.

De asemenea, un tânăr care a fost prins în busculada de la concert afirmă că nu mai dorește niciodată să se afle într-o astfel de locație și transmite că în respectivele momente de panică s-a gândit la tragedia de la Colectiv care a avut loc în urmă cu mai mulți ani.

„Ne-a dus gândul la Colectiv. Nu m-aș mai duce niciodată la așa ceva. Nu a fost deloc bine organizat și nu mai doresc să iau parte la așa ceva. Nu mai vreau să-mi risc viața mea și a prietenilor mei. Eu chiar am rămas la urmă, până au ieșit toți amicii mei. Prietena mea cerea apă. Toată lumea s-a călcat în picioare spre ieșire și și-au pierdut adidașii. Alcool s-a consumat enorm de mult, nu știu de droguri, dar mirosea,” a transmis tânărul.

@21lilvalentin21 #goviral #foryou ♬ original sound – Lil NorthBoy 👑

Reamintim faptul că în edițiile anterioare ale Cotidianului BZI s-a mai relatat despre scandalul iscat în urma organizării unui concert ce-l avea în prim-plan pe Jador.

Ce a transmis Poliția despre concertul din București

La concert au mai fost prezenți minori care erau însoțiți de părinți. O mămică din Bucureşti, care și-a însoțit fiica a menționat că a fost cu adevărat norocoasă că a reușit să iasă la timp.

„Asta s-a întâmplat aseară la evenimentul Trapsodia. Spaţiul plin de copii şi adolescenţi. Poate investighează cineva fenomenul. Am fost cu fiica mea, noi am avut noroc că eram la uşă şi am ieşit repede din îmbulzeală”, a scris Irina.

Printre imagini se află și o fotografie realizată de un tânăr în care se pot observa o mulţime de pantofi, sticle sparte şi telefoane mobile împrăştiate pe jos. Imaginea este însoţită de mesajul „Era să murim!”.

„În seara de 16/17 aprilie 2022, în jurul orei 00.40, prin apel la numărul unic de urgență 112, Secția 2 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că pe parcursul unui concert, ce se desfășura într-o hală din sectorul 1, un participant ar fi pulverizat cu un spray iritant-lacrimogen. La fața locului s-au deplasat imediat polițiști din cadrul secției, precum și echipaje medicale. Au fost identificate nouă persoane, care părăsiseră incinta. Au fost evaluate medical, dar nu au necesitat transport la spital.

După aceea, o unitate spitalicească din sectorul 1, a sesizat, tot prin intermediul 112, că o persoană s-a prezentat la camera de gardă acuzând o stare de rău, pe fondul inhalații unei substanțe iritante, persoană care a participat la același spectacol. S-a stabilit contextul în care a fost organizat spectacolul și se efectuează în acest moment cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, se arată într-o informare a Poliţiei.

Reamintim faptul că o persoană care a participat la acest concert în București a ajuns la spital după ce a inhalat spray lacrimogen.

Comentarii
  • Colectiv nu e suficient ??? 64 de morminte nu va e de ajuns ? Copii fara minte și părinți iresponsabili. Pe urmă jeliți pe treptele tribunalele alaturi de pozele morților voștri
    Unde nu e cap e vai de picioare. Fără înghesuială și harmalaie voi nu puteți ? Va meritați soarta . Aveți bani și tot ce vă doriți da vă trebuie zbânțuială și îmbulzeală . Va scutura aghiutza. Asta e .

  • Colectiv nu e suficient ??? 64 de morminte nu va e de ajuns ? Copii fara minte și părinți iresponsabili. Pe urmă jeliți pe treptele tribunalele alaturi de pozele morților voștri
    Unde nu e cap e vai de picioare. Fără înghesuială și harmalaie voi nu puteți ? Va meritați soarta . Aveți bani și tot ce vă doriți da vă trebuie zbânțuială și îmbulzeală . Va scutura aghiutza. Asta e .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *