Prima pagină » Economic Local » Comuna Mogoșești-Siret va avea sală de sport modernă! A fost semnat contractul de 1,4 milioane de euro
Comuna Mogoșești-Siret va avea sală de sport modernă! A fost semnat contractul de 1,4 milioane de euro

Comuna Mogoșești-Siret va avea sală de sport modernă! A fost semnat contractul de 1,4 milioane de euro

23 nov. 2020, 02:00,
Ciprian Boaru, în Economic Local

Cu fonduri guvernamentale va fi realizată o sală de sport modernă, ce urmează să fie inaugurată în satul Tudor Vladimirescu, din comuna Mogoșești-Siret. Noul obiectiv va beneficia de o tribună cu o capacitate de 180 de locuri. Contractul pentru realizarea lucrărilor a fost semnat cu o firmă de construcții din județul Vaslui

Compania Națională de Investiții (CNI) SA a finalizat licitația pentru construirea unei săli de sport în comuna Mogoșești-Siret, județul Iași, sat Tudor Vladimirescu. Recent, procedura a fost câștigată de către societatea Elitconstruct SRL, din Vaslui, condusă de afaceristul Bogdan Cioncu, fostul administrator al Hotelului „Traian” din Iași. Oferta finală are o valoare de 6.695.000 lei, fără TVA, aproximativ 1,4 milioane euro.

„Sala de sport va avea suprafața sportivă dimensionată pentru handbal (va cuprinde și tușe pentru baschet, tenis, volei) cu suprafață de gardă aferentă. Terenul de sport va fi situat la cota intrării și va fi accesibil prin vestiare și cu zona de foaier. Terenul de sport va fi dotat cu colțuri de baschet fixe, cu braț mobil, prinse de structura acoperișului. De asemenea, se va pune la dispoziție suport pentru montarea fileului de tenis, volei, a porților pentru handbal. Surafețele vitrate din jurul suprafeței sportive vor fi protejate cu plasa sportivă de protecție, prinsă de structura de rezistență și punctual de pardoseală. Tribuna propusă este realizată din structură de beton monolit și este prevăzută cu scaune individuale. Zona de tribună va avea liber acces către un grup sanitar destinat publicului. Acesta va fi dimensionat în conformitate cu normativele în vigoare și va fi grupat pe sexe. Se vor realiza pardoseli din placări ceramice antiderapante și tratate împotriva microorganisemelor, iar pereții vor fi placați cu faianță”, se arată în caietul de sarcini.

Compania Națională de Investiții a alocat fonduri și pentru comuna Sinești

Și locuitorii din comuna Sinești, județul Iași, vor avea o sală de sport modernă. Finanțarea este asigurată de Compania Națională de Investiții (CNI) SA. Recent, a fost lansată procedura pentru execuția lucrării. La licitație s-au prezentat 14 societăți: Dev In All SRL, DAS SRL, asocierea Katar Conneg SRL – Stood Project SRL, asocierea Optimal Project SRL – Security Construct SRL, Laurențiu H SRL, asocierea Sigma Aps Construct – Proiectare Pago SSM Construct SRL, asocierea Moldocor SRL – Arhing SRL, asocierea Concas SRL – BB & Asociații Design SRL, asocierea Ag Steel Building & Cladding SRL – Air Projects SRL, asocierea Smeogal Construct SRL, asocierea Conest SA – Structi Punct SRL, asocierea JJS Construct AG SRL – Contemporan Proiect SRL, asocierea SMB Steel Project Partnership SRL – SMB Industrial Plant Building SRL – Gendav SRL – Genymar 2008 SRL și asocierea Ervconst Group Invest SRL – MTA Structural Engineers SRL – Dalubuild Construct SRL. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare. Prevederea bugetară este de 7,7 milioane lei, aproximativ 1,6 milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *