Prima pagină » Titlurile zilei » Comportament golănesc al fiului patronului de la MTS! „Ne-a depășit, după care a frânat brusc, provocând tamponarea a trei mașini!” – GALERIE FOTO/VIDEO

Comportament golănesc al fiului patronului de la MTS! „Ne-a depășit, după care a frânat brusc, provocând tamponarea a trei mașini!” – GALERIE FOTO/VIDEO

18 oct. 2022, 02:00,
Gabriela Corbu, în Titlurile zilei

Un eveniment rutier ce putea duce la o tragedie s-a petrecut pe centura Uricani. Incidentul ar fi fost provocat, potrivit martorilor, de fiul patronului de la firma de pază Molid Total Security, Dragoș Darie. Una dintre persoanele implicate în accident l-a acuzat pe fiul patronului de la MTS că ar fi avut un comportament golănesc. Într-una dintre mașini a fost și un copil care a suferit atacuri de panică, în timp ce un alt șofer s-a făcut bun de plată

Un ieșean se plânge de faptul că a fost nedreptățit în trafic din cauza atitudinii agresive a unui șofer de la firma MTS. Se pare că acesta a frânat brusc, provocând ciocnirea a trei mașini. Ieșeanul scos bun de plată este nemulțumit și de acțiunile polițiștilor care nu ar fi tratat situația cum trebuie, după cum susține el.

 accident

A fost implicat și fiul patronului de la firma de securitate MTS, ce pare să fi avut un comportament golănesc

Comportament golănesc al fiului patronului de la MTS: A provocat o tamponare între trei autoturisme

ciocnire masini

Pare că au avut loc mai multe manevre făcute de autoturismul de la MTS, iar în final au cauzat ciocnirea autoturismelor în care erau prezenți și copii

Pe 4 octombrie 2022, în jurul orei 16:45, Vlad Roșu, un șofer din Iași care călătoarea dinspre centura Uricani spre Belvedere, a fost implicat într-un eveniment despre care spune că ar fi fost cauzat de șoferul unei mașini ce aparține firmei de pază MTS. Principalul vinovat ar fi chiar fiul patronului, Dragoș Darie. Potrivit filmărilor de la camera de bord a mașinii lui Vlad Roșu, Dragoș Darie a depășit un autoturism, după care a frânat brusc, fapt ce a dus la ciocnirea autoturismelor în care se afla și un copil.

Șoferul de la MTS ar fi fost nemulțumit de faptul că mașina din fața lui a dat prioritate unui alt autoturism și ar fi acționat agresiv.

„A claxonat insistent, după care a depășit și a frânat brusc, fapt care a dus la tamponarea a trei mașini”, povestește Vlad Roșu.

Acesta s-a găsit bun de plată, întrucât atât mașina lui, cât și cea a șoferului din Galați au fost avariate.

Acțiunea irațională a șoferului MTS ar fi putut să aibă o finalizare și mai gravă, întrucât, dacă șoferul din spate nu ar fi reacționat la timp, impactul ar fi fost mai violent.

„Dacă nu trăgeam dreapta de volan și intram frontal în cel din față, era daună totală și sigur ar fi fost mult mai grav”, explică Vlad Roșu.

 accident rutier

Femeia din mașina prinsă la mijloc încearca să-și liniștească copilul ce a trăit o turmă

Pasagerii implicați au suferit atacuri de panică

accident rutier

În mașinile au fost și copii care au suferit atacuri de panică

În urma ciocnirii dintre autoturisme, pasagerii au fost afectați, aspect ce a fost vizibil și în filmările camerelor de bord ale mașinilor implicate. Imediat după impact, se vede cum o femeie din mașina prinsă la mijloc a coborât și încercat să-și liniștească copilul ce a trăit o traumă.

Din spusele lui Vlad Roșu, poliția pare să nu fi fost impresionată de acest aspect.

„Patronul MTS a ajuns înaintea poliței, care nici nu ne-a băgat în seamă. Copiii au suferit atacuri de panică, noroc că au purtat centură de siguranță”, spune Vlad Roșu.

Imediat după incident, Dragoș Darie și-a anunțat tatăl, patronul MTS, care, din spusele lui Vlad Roșu, ar fi venit la locul accidentului. Fiul patronului de la MTS s-a ales cu permisul suspendat timp de două luni, în timp ce Vlad Roșu este bun de plata reparațiilor pentru două mașini.

Reporterii BZI au încercat să prezinte și punctul de vedere al reprezentanților firmei MTS.

„Nu comentăm absolut deloc!”, s-a limitat să precizeze Dragoș Bogoie, administratorul firmei MTS.

Un punct de vedere a fost solicitat și departamentului juridic al firmei de pază, după cum a indicat Dragoș Bogoie. Până la închiderea ediției, reporterii BZI nu au primit niciun răspuns legat de comportamentul golănesc de care este acuzat fiul patronului de la MTS, Dragoș Darie.

Comentarii
  • Sunt si multi adormiți in trafic
    Dau prioritate unde nu trebuie e si normal sa te enervezi ….

  • Ăștia cu firma lor de pază se cred Dumnezeu pe pământ, au sclavi, își permit orice, își bat joc de oameni. Pe unde trec ei, se usucă tot în urma lor.

  • Darie e pe invers, se iubeste in poponeț

  • Niște analfabeți

  • Vlad Steclaru

    cum gesticuleaza….urat om paros

  • Vladimir Rachetă

    Niște cocalari toți ăștia de la MTS, batigarzi fără școală și fără minte!

  • Tanti-ta(nen-tu) Malina, oamenii nu îs amețiți că dau prioritate cui nu trebuie ci sunt OAMENI și îi mai lasă și pe alții să treacă pe care in mod normal nu-i lăsa nimeni. Să înțeleg că unii dintre voi atât de dobitoci sunteți încât credeți că atunci când cineva din pură oamenie îl mai lasă pe unul fără prioritate să intre pe drumul principal credeți că ăla de fapt nu știe să conducă? Păi se cunoaște că voi nu ați condus prin lumea civilizată pentru că această practică este frecventa in societăți unde lumea nu este barbară. Practica de a lăsa pe unul care vine de pe o străduță lăturalnică să treacă și el pentru a nu sta o viață să se elibereze drumul principal arată înțelegere și bunătate nu neștiință. Numai unul cu mintea limitată, căruia școala de șoferi i s-a părut facultate plus masterat poate gândi că restul participanților la trafic nu știu prioritățile, pentru că ei și-au stors creierii până la ultimul neuron pt a învăța o banalitate de legislație rutieră…

  • POLITIA ROMANA PENSII SPECIALE………..SI ATAT……….

  • multa mumu MTS si RLT…numai boschetari si analfabeti ati angajat..mumu mult la toti de acolo.

  • Niste handicapati necivilizati si inculti astia de la MTS, la fel ca toti angajatii firmelor de paza. Tarani luati de la coada vacii. Habar nu au sa se comporte in societate, ei stiu doar pe camp, cu sapa-n mana. Dati-l in judecata pe mu..istul de pe Suzuki si veti castiga, ca se vede clar pe filmare ca el e vinovat. De asta e bine sa ai macar un spray in masina, sa-i dai in fata cand vine la tine.

  • sa se bata an cusca cu Beleaua de la Iasi daca e jmecher

  • Fa proasto, dar de conduita preventia ai auzit???
    Cum adica este normal sa te enervezi???
    Nervii ii lasi acasa, nu la volan!
    Nu cumva ii suji brebenelul mertanului care si el s-a enervat si te-a pus sa comentezi?

  • pt Malin/a/oi

    Bai Maina sau Malinoi, ca nu-ti stiu sexul, afla ca in Franta,Germania, Italia, Marea Britanie, Elvetia, Olanda, Belgia si nu numai SE OBISNUIESTE SA SE ACORDE PRIORITATE SI CELOR CARE NU AU DREPT PENTRU A SE INSCRIE IN TRAFIC. ACEST ACT ESTE O DOVADA DE BUN SIMT, ELEGANTA SI CIVILIZATIE!

  • Elocvent si demonstrativ in emiterea unor concluzii este min 1:34 din filmare, cand soferul din masina MTS deschide portiera sa..ce?

  • Comportament golănesc și caracter de pisde jegoase au toate beizadelele Romăniei !, toți se poartă ca zmeii și cînd fac beleaua sună repede pe tati ori pe mami săi scoată din kakat !, părinții lor sunt la fel de retardați și le suflă și în lingura cu borș

  • Balalau baiatu mamii

    Sa se duca dupa frac-su la cimitiru galata, scarba de om. Asa va da Dumnezeu cate una in viata sa n-o puteti duce.

  • Hehe, pe filmare nu se vede motivul pentru a frânat cel de la MTS, deci poate spune orice-i trece prin cap. Ăsta care a filmat nu păstrează distanța regulamentară și accelerează când ăla din fața lui frânează. Goana după senzațional te lasă fără RCA. 🙂
    Ăia s-or fi șicanat, dar cel care provoacă accidentul este șoferul care filmează. Intră în mașina din fața lui, care la rândul ei lovește mts-ul.

  • Pe filmarea domnul amabil se vede că accelerează în timp ce era depășit. Toți trei șoferii sunt premiabili. 🙂

  • Pentru „pt.Malin/a/oi” Diferenta ca in tarile despre care vorbesti, soferii care „nu au drept” nu se inscriu, nu forteaza. Daca nu au, nu au. Punct! Stau la coada politicosi pana le vine randul. Adica cum sa il las, daca nu are dreptul? Sa fac o ilegalitate? In strainatate? Never. Amenzile sunt uriase.

  • ba voi nu vedeti ca ala a intrat in depasire…si boul depasit accelera odata cu el?
    cititi regulamentul analfabetilor;
    se ia carnetul daca aceelerezi cand esti depasit

  • bun articol

  • Soferul primei masini albe ce a franat intentionat este vinovat de producerea accidentului.Celelalte masini ar trebui despagubite pe rca ul masinii Mts.
    Nu ai cum sa previi un nebun care iti taie calea si franeaza la o distanta mica in fata ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *