Prima pagină » Magazin » Complexul rezidenţial „Mon Jardin Copou” – apartamente moderne în cea mai râvnită zonă a Iaşului (P)

Complexul rezidenţial „Mon Jardin Copou” – apartamente moderne în cea mai râvnită zonă a Iaşului (P)

10 dec. 2021, 10:24,
în Magazin

“Mon Jardin Copou” este un complex rezidenţial modern. Acesta va fi locul în care noii proprietari vor afirma cu siguranţă  “Acasă am intimitate, confort şi siguranţă. Acasă nu îmi lipseşte nimic, am spaţiu verde amenajat, copiii au spaţiul lor de joacă, am sală de sport, supermarket şi mai ales, mă bucur de o privelişte extraordinară în inima Copoului”.

Complexul rezidențial “Mon Jardin Copou” va fi format din 5 corpuri locuinţe colective având fiecare câte 2 scări de bloc cu lift propriu şi un regim maxim de înălţime de 14 m. Amplasat în apropierea Liceului Agricol, în planul al doilea de la strada principală care tranzitează Copoul, în apropierea pădurii, într-o zonă aflată în plin proces de dezvoltare urbană. Complexul va avea apartamente de 1, 2 sau 3 camere spaţioase, decomandate, cu bucătării închise şi balcoane mari. Acesta este prevăzut cu locuri de parcare distribuite subteran şi suprateran şi iluminat stradal în vederea obţinerii maximului de confort şi siguranţă.

Structura ansamblului rezidențial Mon Jardin Copou se va realiza pe cadre de beton armat cu zidărie din cărămidă, termosistem de 10 cm și tâmplărie cu șase camere cu geam tripan. Apartamentele vor avea suprafețe utile cuprinse între 40 și 85 mp şi vor dispune de centrală termică de ultimă generaţie, încălzire în pardoseală, parchet de cea mai bună calitate, rezistent la zgârieturi, gresie și faianță premium, băi complet utilate. Combinaţia perfectă dintre detaliile inedite de design şi a materialelor premium în vederea creării unui stil potrivit dorinţelor celui mai pretenţios cumpărător şi accentul pus pe echilibrul dintre funcţionalitate şi eleganță sunt plusuri ale proiectului.

Proiectarea fiecărui apartament a fost făcută cu scopul de a oferi cât mai mult spaţiu, cu cât mai multă lumină naturală, urmând principiile confortului şi modernismului, pregătit în cele mai mici detalii, la cele mai accesibile preţuri din zonă. Mon Jardin Copou este aproape de centru, de universităţi şi doar la 15 minute distanţă de Aeroport, ceea ce este un avantaj major pentru cei interesaţi de investiţii imobiliare, conform dezvoltatorului Lucian Caras.

Proiectul dezvoltat de Lucian Caras va beneficia de alei pietonale și auto asfaltate, sistem inteligent de control acces cu barieră, supraveghere video și gazon. Pe lângă faptul că viitorii proprietari se vor bucura de una dintre cele mai căutate zone din municipiul Iași, aceștia vor fi în permanență în siguranță. Prețul unei locuințe va pleca de la 1.200 de euro pe metru pătrat.

Așadar, complexul de lux Mon Jardin Copou promite și oferă un echilibru perfect între viața de birou şi cea de acasă. Acest echilibru, pentru o familie tânără reprezintă drumul spre armonie. Așadar, putem spune ferm şi convingător că arhitectura modernă, conceptul SMART, dar şi amplasamentul fac din complexul ” Mon Jardin Copou” un cartier care însufleţeşte viața.

„Când te hotărăști să îți alegi casa, spațiul în care vei locui pe termen lung, sau chiar toată viața, este una dintre cele mai importante hotărâri, așa că trebuie să ții cont de criteriile de selecție esențiale. Trebuie să te gândești la accesul facil către oraș, să ajungi în timp la serviciu, dar și acasă. Un alt aspect important este să fie o locație departe de haosul cotidian, să aibă finisaje de calitate și dotări de ultimă generație. Proiectele noastre bifează cu succes toate aceste criterii și pot spune chiar că întrec așteptările”, a declarat Lucian Caras, dezvoltator imobiliar.

Persoanele interesate pot apela cu încredere la serviciile oferite de LCA Construct Imobiliare

Oricine își dorește să se mute într-o locuință de lux, din cea mai bună zonă a municipiului Iași, poate apela cu încredere la serviciile oferite de LCA Construct Imobiliare. Dezvoltatorul imobiliar Lucian Caras are o experiență de peste 10 ani în acest domeniu.

„Prin experiența acumulată în cei 10 ani de muncă în domeniu, vrem să ne asigurăm că noua ta locuință va fi «acasă». Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta la numerele de telefon: 0747.810.798; 0739.652.702 sau ne puteți scrie la adresa: lcimobiliare@gmail.com”, a precizat Lucian Caras, dezvoltator imobiliar.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`