Prima pagină » Local » Complexul Copou Garden Residence, aproape gata! Peste 1.000 de apartamente și locuri de parcare vor fi disponibile în cel mai luxos proiect imobiliar din Iași – GALERIE FOTO/VIDEO

Complexul Copou Garden Residence, aproape gata! Peste 1.000 de apartamente și locuri de parcare vor fi disponibile în cel mai luxos proiect imobiliar din Iași – GALERIE FOTO/VIDEO

20 oct. 2022, 02:00, 5 ,
Adnana Gafton, în Local

La începutul anului 2023, Complexul Copou Garden Residence va fi gata în totalitate. În prezent, lucrările sunt realizate în proporție de 80 la sută, iar cele pentru parcarea subterană sunt efectuate cam 70 la sută. Mii de apartamente și locuri de parcare vor face parte din cel mai amplu proiect imobiliar de pe Copou. Daniel Niculiță a primit toate autorizațiile pentru construcție. Mai are de obținut intabularea și toată documentație va fi pusă la punct

Copou Garden Residence este unul dintre cele mai ample proiecte imobiliare din zona Copou. Peste 1.100 de apartamente vor fi construite în cele 7 blocuri ce fac parte din proiect. Tot aici va fi construită și una dintre cele mai mari parcări subterane. Peste 1.200 de locuri de parcare vor fi date în folosință. Spații comerciale, grădină verde și alei vor face parte din Copou Garden Residence. Primii locatari se bucură deja de apartamentele pe care le-au cumpărat. Zona selectă și priveliștea deosebită fac din complexul rezidențial cel mai râvnit loc pentru cei ce doresc să facă o nouă achiziție imobiliară.

cladiri in constructie

Copou Garden Residence este cel mai amplu și luxos proiect imobiliar din Iași

Intabularea întârzie să apară pentru Copou Garden Residence

 cladiri in constructie si materiale depozitate pe santier

Peste 1200 de apartamente vor face parte din noul complex rezidențial de pe Copou

Lucrările la Complexul Copou Garden Residence sunt finalizate în proporție de 80 la sută. Branșamentele la gaz, apă și electricitate sunt făcute, iar transformatoarele pentru cele 7 blocuri sunt montate. Dezvoltatorul a realizat și o stație de pompare prin investiție proprie. Toate autorizațiile sunt obținute, iar situația lucrărilor se desfășoară conform planului, respectând toate prevederile legale.

„Intabularea va fi efectuată când va fi totul gata. Cei de la Urbanism ar trebui să găsească o variantă să ne ajute și pe noi, dezvoltatorii, să putem intabula cât mai repede. Asta ar fi și în beneficiul celor ce doresc să achiziționeze un apartament cu credit, dar și în avantajul bugetului local“, declară Daniel Niculiță, dezvoltator Copou Garden Residence.

Singura problemă cu care se confruntă Daniel Niculiță este obținerea intabulării de la Primăria Municipiului Iași. Intabularea dovedește că proprietatea aparține beneficiarului pe deplin, iar acest lucru este demonstrat prin înscrierea acesteia în Cartea Funciară. Daniel Niculiță a câștigat recent un proces cu municipalitatea pentru un bloc din cartierul Tătărași.

Rezolvarea acestei probleme ar facilita numeroase alte aspecte, deoarece complexul rezidențial contribuie în maniera cea mai benefică asupra bugetului local. Peste 1.000 de apartamente vor contribui la plata impozitului pe clădire. Totalul încasărilor va majora vizibil bugetul local.

cladiri in constructie

Parcarea subterană va fi dispusă pe două nivele

O parcare subterană pe două nivele și o grădină imensă fac parte din cel mai luxos proiect imobiliar

cladiri in constructie

Daniel Niculiță a obținut toate autorizațiile pentru Copou Garden Residence

Complexul Copou Garden Residence are o suprafață construită de 140.000 de metri pătrați. Se estimează că lucrările se vor finaliza anul viitor, în 2023.

„Ne așteptam să terminăm în 5 sau 6 ani. Este un proiect mare, de 7 blocuri. Deși am întâmpinat numeroase piedici, precum pandemia, războiul din Ucraina și criza economică, cred că reușim să terminăm în 4 ani“, menționează Daniel Niculiță, dezvoltator Copou Garden Residence.

Complexul rezidențial prevede și construirea unei parcări subterane. În structura acesteia au intrat practic alte 3 blocuri. Este vorba de o construcție imensă, sigură și foarte solidă pe două nivele. Aceasta se întinde pe 40.000 de metri pătrați și este gata cam în proporție de 70 la sută. Se estimează că prin luna ianuarie a anului 2023 construcția blocurilor va fi gata, pe când lucrările la parcare se vor finaliza în luna martie 2023.

În cadrul complexului va fi amenajată o grădină pe o suprafață de 2 hectare. Aceasta contribuie mult la ridicarea calității aerului din zonă, dar și din Iași. Lucrările pentru amenajarea grădinii vor fi finalizate la începutul anului 2023. În anul 2020, Copou Garden Residence a donat două tunuri de dezinfecție pentru Spitalul „Sf. Spiridon” și Spitalul Clinic Căi Ferate Iași.

Comentarii
  • Potaia Daniel Cristinel

    Mutati-va dragi ieseni poate mai fac si eu bani se un ferari. Mutati-va ca eu voi finaliza lucrarile intr-o zi iar voo veti suporta praf, galagie, mizeri!!!

  • Uai, ce reclama mascata, de kaka t ii faceti, vedeti cu gazul mai intai, alfel godine pe lemn sau carbune!!

  • Ati primit banisori pt reclama, de asta stergeti comentariile!!

  • Ce priveliste deosebita? Balcoanele celor de vizavi? Sau dealurile de la Rediu?

  • Ghetou residence. Departe de oraș. Infrastructura săracă. Densitate mare /mp. Trafic de coșmar . Datorii pe o viață . Arată ca blocurile din China . Vai de steaua cui se cazează aici. Și vai de capul celor care și au făcut cate o Viișoara pe aleea viticultorilor. Fix in umbra coloșilor de 12 etaje…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *