Prima pagină » Stiri si curiozitati » Compatibilitate zodii – cu ce nativi poți forma un cuplu în dragoste

Compatibilitate zodii – cu ce nativi poți forma un cuplu în dragoste

05 nov. 2021, 13:08,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Multă lume se întreabă ce compatibilitate există între zodii și cu ce nativi pot forma un cuplu în dragoste. Astrologii au demonstrat în nenumărate rânduri că o relație de iubire poate fi influențată de semnul zodiacal al partenerului și de trăsăturile dominante ale zodiei sale.

Compatibilitate zodii – ce semne zodiacale se potrivesc 

Specialiștii în astrologie sunt de părere că semnul zodiacal al fiecăruia dintre noi influențează modul în care iubim și ne implicăm intr- o relație. Astfel, dacă avem în vedere compatibilitatea între zodii, putem gestiona mult mai ușor conflictele care pot să apară într-o relație, dar și modul în care să ne comportam cu partenerul de viață pentru a forma un cuplu fericit.

Îndrăgita realizatoare TV Lidia Fecioru a vorbit în cadrul unei emisiuni despre legătura dintre zodie și iubire, dar și cum ne influențează semnul zodiacal în luarea unor decizii pe plan amoros. Lidia Fecioru   consideră că o relație de iubire împlinită stă sub semnul unui anumit grad de compatibilitate între nativi, unii dintre ei reușind să se completeze reciproc și să formeze un cuplu perfect.

De asemenea, astrologii afirmă că este important să știm sub ce semn astral ne aflăm și care sunt caracteristicile semnelor zodiacale. Toate acestea ne vor ajuta să avem o relație armonioasă și plină de pasiune.

Zodii – date generale

* Berbec: 21 martie – 20 aprilie

* Taur: 21 aprilie – 21 mai

* Gemeni: 22 mai – 21 iunie

* Rac: 22 iunie – 22 iulie

* Leu: 23 iulie – 22 august

* Fecioară: 23 august – 22 septembrie

* Balanță: 23 septembrie – 22 octombrie

* Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie

* Săgetator: 22 noiembrie – 21 decembrie

* Capricorn: 22 decembrie – 20 ianuarie

* Vărsător: 21 ianuarie – 18 februarie

* Pești: 19 februarie – 20 martie

Cu ce nativi poți forma un cuplu în dragoste

Nativul din zodia Berbec poate forma un cuplu fericit cu Săgetătorul și Leul, dar și cu zodiile de aer Vărsător sau Gemeni, cu care va avea o relație palpitantă și aventuroasă. 

Pentru Taur, cea mai bună compatibilitate este cu zodiile Capricorn, Fecioară și Pești, aceștia din urmă declanșând latura romantică a celor născuți în zodia Taur.

Gemenii sunt firi active și se plictisesc repede așa că nativii din zodia Balanță sau Vărsător sunt partenerii perfecți pentru ei, aceștia ajutându-i să se echilibreze. 

Cea mai bună compatibilitate pentru sensibilul Rac este cu Peștii, dar și cu Scorpionii, care sunt extrem de iubitori și atenți cu partenerul de viață.

Pentru pasionalul Leu cea mai profundă legătură o poate avea cu nativii din zodia Berbec și Săgetător, semne de foc ca și el.

Fecioara este romantică și visătoare așa că partenerul perfect va fi Taurul, Racul sau Capricornul. 

Nativul din zodia Balanță are nevoie de spontaneitate și aventură, așa că Gemenii și Leii sunt partenerii ideali.

Altfel stau lucrurile în cazul nativului Scorpion, care se remarcă prin romantism și o nevoie acută de atenție. Acesta va avea o relație deosebită cu alți visători ai zodiacului, precum Racii, Peștii și Fecioarele.

Persoanele din zodia Săgetător sunt schimbătoare și uneori nehotărâte, așa că au nevoie de un partener care să țină pasul cu energia acestui nativ și să fie dornic de aventură. Cea mai bună compatibilitate o pot avea cu nativii Berbeci, Vărsători și Lei.

Capricornul este caracterizat de ambiție, seriozitate și stabilitate emoțională, iar partenerul ideal va fi cel născut în zodia Taur, Pești sau Scorpion. Acești nativi îi oferă echilibrul mult dorit Capricornului și atenția de care are nevoie.

Cea mai bună compatibilitate pentru Vărsător este Săgetătorul, dar și Berbecul care îl va inspira și îl va susține în toate nebuniile lui.

Peștii sunt extrem de romantici și sensibili, așa că au nevoie de un partener care să le declare iubire veșnică. Acești nativi sunt compatibili cu Racii, Taurii, Capricornii, dar fac o pereche bună și cu Scorpionii.

Dincolo de trăsăturile specifice fiecărui semn zodiacal, astrologii sunt de părere că este bine să ținem cont de compatibilitatea între zodii. Se pare că există o legătură puternică între dragoste și zodie, aceasta influențând modul în care ne comportăm cu persoana iubită. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *