Prima pagină » Eveniment-Social » Compania Infineon Technologies deschide un punct de lucru la Iași! Afacerea este de 40 milioane de euro pe an
Compania Infineon Technologies deschide un punct de lucru la Iași! Afacerea este de 40 milioane de euro pe an

Compania Infineon Technologies deschide un punct de lucru la Iași! Afacerea este de 40 milioane de euro pe an

26 iun. 2023, 15:04,
în Eveniment-Social

Joi, 29 iunie, Infineon Technologies România & Co va inaugura biroul local din Iași, cu sediul la Palas. Companie germană din IT, unul dintre cei mai mari producători de semiconductoare și o fostă subsidiară a Siemens AG, este o afacere de 40 milioane de euro pe an, cu 461 angajați la nivel național și 50.288 la nivel internațional.

Infineon Technologies este recunoscută la nivel mondial, având mai multe filiale:  Infineon Technologies Austria, Infineon Technologies Dresden, Infineon Technologies Hungary, Infineon Technologies Japan, Infineon Technologies Korea, Infineon Technologies Portugal, Infineon Technologies Regensburg, Infineon Technologies Romania, Infineon Technologies Singapore, Infineon Technologies Warstein.

Evenimentul de inaugurare a biroului de la Iași va avea loc în Sala Voievozilor din Palatul Culturii, începând cu ora 10:30 (accesul fiind posibil începând cu ora 10:00).

De asemenea, va avea loc și o demonstrație prin care se va prezenta contribuția Infineon la decarbonizare si mobilitate electrică.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *