Prima pagină » Local » Compania de apă-canal a primit 5 oferte pentru contractul de pază! Cheltuielile vor fi de 800.000 euro
Compania de apă-canal a primit 5 oferte pentru contractul de pază! Cheltuielile vor fi de 800.000 euro

Compania de apă-canal a primit 5 oferte pentru contractul de pază! Cheltuielile vor fi de 800.000 euro

16 iun. 2022, 02:00, 1 ,
Ciprian Boaru în Local

În cursul acestei săptămâni, ApaVital a organizat o procedură pentru furnizarea serviciilor de pază. Comisia de evaluare va alege oferta cu prețul cel mai mic depusă în cadru licitației

Compania de apă-canal a județului Iași organizează noi achiziții . Pe data de 14.06.2022, ApaVital a demarat licitația pentru furnizarea serviciilor de pază a mai multor obiective, ce presupune și paza bunurilor sau protecția persoanelor. La licitație au fost depuse oferte din partea următoarelor societăți: Akyle Security SRL (Ilfov), Nord-Est Security Force SRL (Iași), Freia Fire & Security SRL (Iași), SGPI Security Force SRL (București), Sheriff Guard Protection SRL (București). Comisia de evaluare va alege oferta cu prețul cel  mai mic.

Valoarea estimată a contractului este de 4.102.054 lei, aproape 800.000 euro. În ceea ce privește obiectivele din județul Iași, Apavital are la dispoziție 25 de posturi la sediul companiei, stația de pompare Păcurari, stația Chirița, lacul de acumulare Chirița, stația de epurare (în apropiere de Holboca), stația de tratare Șorogari, stația de pompare CUG și alte obiective din Pașcani, Hârlău, Târgu Frumos. În total, vor fi prestate 171.029 ore/an. Contractul va avea durata de 1 an, începând cu data de 9 septembrie 2022. În trecut au fost organizate licitații asemănătoare.

Compania de apă-canal a primit 5 oferte pentru contractul de pază, este vizat și județul Neamț

Totodată, ApaVital a primit oferte și pentru serviciile de pază aferente obiectivului „Captare Timișești” din județul Neamț.

„Personalul de pază să fie dotat corespunzător cu uniformă și însemne distinctive, mijloace tehnic de comunicare, mijloace tehnice de apărare, mijloace de alarmare și semnalizare; dotarea cu armamentul și muniția aferentă pentru personalul de la posturile înarmate (societatea specializată de pază și protecție trebuie să prezinte o declarație pe proprie răspundere prin care își asumă ca, în situația în care va fi declarată câștigătoare, ulterior semnării contractului, va dota cu armamentul și muniția aferentă personalul conform planurilor de pază aprobate de structura de ordine publică din cadrul organului de poliție competent)”, sunt condițiile cerute de autoritatea contractantă.

Contractul va fi derulat timp de 1 an, începând cu ianuarie 2023.. Vor fi asigurate 3 posturi de pază – 26.280 ore pe an.  În acest moment, ApaVital derulează un program de investiții, cu fonduri europene în valoare de peste 500 milioane de euro.

ApaVital înlocuiește rețelele din cartierul Nicolina

Pe data de 20.06.2022, ApaVital organizează altă  licitație pentru înlocuirea rețelelor de distribuție din zona CUG – Nicolina. Valoarea estimată a lucrărilor este de 739.941 lei, fără TVA, aproape 150.000 euro. Conform proiectului, câștigătorul licitației trebuie să realizeze intervenții pe o lungime de 580 metri.

„Lucrările propuse se vor realiza în cartierul Nicolina, pe strada Libertății respectiv strada Răzoarelor. Amplasamentul rețelei de distribuție proiectate se află pe domeniul public, are stabilitate generală și locală asigurată și nu prezintă accidente subterane. Suprafața de teren ce va fi afectată de execuția lucrărilor de înlocuirea rețea distribuție apă măsoară aproximativ 700 metri pătrați”, se arată în caietul de sarcini.

Compania de apă-canal a primit 5 oferte pentru contractul de pază în cadrul programului anual de achiziții.

Comentarii
  • Feritiva de firma de escroci termo sanital iasi ce isi bat joc de muncitori ,ii obliga sa munceasca 10 ore ,fara echipament de lucru si le ia din salar fara nici un motiv intemeiat ,nu sunt de incredere ,Nu recomand aceasta firma !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *