Prima pagină » National » Compania care angajează persoane cu doar 10 clase absolvite. Se dau salarii de 500 de euro, tichete de masă și prime
Compania care angajează persoane cu doar 10 clase absolvite. Se dau salarii de 500 de euro, tichete de masă și prime

Compania care angajează persoane cu doar 10 clase absolvite. Se dau salarii de 500 de euro, tichete de masă și prime

07 aug. 2024, 09:00,
în National

Iată compania care angajează persoane cu doar 10 clase absolvite. Este vorba de unul dintre principalii retaileri din România, Mega Image. Se dau salarii de 500 de euro, tichete de masă și prime.

Compania care angajează persoane cu doar 10 clase absolvite

Mega Image a anunțat că face angajări. Compania recrutează persoane care nu au studii superioare și oferă venituri atractive. Mega Image oferă celor cu 10 clase absolvite, care aplică pentru postul de lucrător comercial, salarii de 500 de euro, tichete de masă în valoare de 400 de lei și alte bonusuri.

Mega Image oferă beneficii suplimentare, cum ar fi bonusuri periodice, reduceri la produsele din magazin, și sprijin financiar pentru evenimente importante din viața personală, cum ar fi căsătorii sau nașteri.

Responsabilitățile unui lucrător comercial includ aranjarea produselor pe rafturi, verificarea termenelor de valabilitate, monitorizarea corectitudinii prețurilor, și, în unele cazuri, preluarea sarcinilor de casierie. Pentru a aplica, candidații trebuie să identifice pozițiile disponibile pentru angajare, să pregătească un CV actualizat și să urmeze procedura de aplicare online, inclusiv pregătirea pentru eventuale interviuri.

Salarii atractive și bonusuri fără calificare în domeniu

Angajatorii vin cu oferte tot mai bune în zonele de retail, turism sau HoReCa. Pentru majoritatea posturilor nu este nevoie de calificare sau de experiență în domeniu. Aceste joburi sunt plătite cu 4500 de lei pe lună plus alte beneficii.

Oferte sunt și pentru absolvenții de liceu care nu au reușit să promoveze examenul de Bacalaureat. Aceștia se pot angaja pe timp de vară, existând deja 6000 de locuri de muncă disponibile pentru cei care nu au diplomă de bacalaureat. Cea mai mare parte din aceste joburi intră însă în categoria locurilor de muncă necalificate și presupun aproape în totalitate prezența fizică zilnic la sediul companiei.

„Vorbim despre joburi de lucrător în depozit, manipulant marfă, curieri, ospătari, șoferi, lucrători comerciali. În domenii precum retail, turism sau horeca aplică inclusiv tinerii studenți, dar ei sunt interesați de aceste joburi doar pentru o perioadă limitată de timp, pentru a câștiga experiență sau, pur și simplu, pentru a-și suplimenta veniturile. Pe măsură ce se apropie de finalizarea studiilor, se îndreaptă însă spre domeniile în care vor să își construiască parcursul profesional pentru care s-au pregătit.”, a precizat Ana Călugăru, Head of Communications în cadrul eJobs.ro, cea mai mare platformă de recrutare din România.

După un studiu recent, au fost identificate cele mai căutate locuri de muncă la început de an. Pozițiile de șofer, asistent medical, operator call-center și contabil se află în topul preferințelor candidaților. Mulți români au căutat la începutul anului 2024 pe platformele de specialiate locuri de muncă bine plătite. Salariul mediu net al celor angajați ca șoferi variază între 3.500 de lei și peste 10.000 de lei, dacă este vorba despre șoferi de tir care operează curse internaționale.

Salariul mediu net al unui asistent medical este de aproximativ 4.800 de lei, iar pentru un operator call-center de 3.500. Media salarială pentru un contabil este de 4.500 de lei pe lună, în timp ce un specialist în resurse umane câștigă aproximativ 4.200 de lei pe lună. Joburi precum dezvoltatori de software, ingineri de rețea, analiști de date și securitate cibernetică au salarii foarte atractive în 2024, datorită cererii mari de pe piață.

Comentarii
  • nu are de unde sa ofere 500 EUR + 400 lei bonusuri si tichete de masa, nu are vanzarile si volumul de clienti precum Lidl si Kaufland. ii depaseste si magazinele Profi in vanzari pe cei de la Mega Image

  • Mega Image e o panarama de magazin. in afara de apa, alcool, suc si tigari nu ai ce lua din acest lant de magazine. toate legumele si fructele sunt din import, produsele de igiena curatenie sunt scumpe, produsele de bacanie la fel. mai degraba cobori jos pana la Profi sau 2Pasi si ti-ai facut treaba.

  • la asta care nu mi-ai postat comentariul

  • Inca o motivatie pentru cei care cred ca studiile sunt inutile.

  • Vasilescu, 63 ani, angajat santier constructii

    500 de EURO e un salariu FFFFFFFFFFFF bun DAR OAMENII PREFERA SA STEA ACASA PE AJUTOARE SOCIALE SI INDEMNIZATII SI SA VINA CU AUDI Q7 ULTIMU TIP SA LE RIDICE CUNOSC CAUTATI LA STIRI!!!!!!!!!

  • 500 euro vi se pare salariu bun?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`