Prima pagină » Local » Comisia de Tineret și Sport din cadrul Consiliului Local a analizat, într-o ședință, rezultatele obținute în acest an de Politehnica Iași
Comisia de Tineret și Sport din cadrul Consiliului Local a analizat, într-o ședință, rezultatele obținute în acest an de Politehnica Iași

Comisia de Tineret și Sport din cadrul Consiliului Local a analizat, într-o ședință, rezultatele obținute în acest an de Politehnica Iași

12 feb. 2021, 17:02,
în Local

Comisia de Tineret și Sport din cadrul Consiliului Local s-a intrunit astăzi într-o ședință la Primărie, în care a fost analizată activitatea clubului de fotbal Politehnica Iași. La această analiză, în afară de membrii Comisiei de Tineret și Sport au participat președintele Politehnicii Iași, Ciprian Paraschiv, antrenorul Andrei Cristea și președintele Comitetului Director, Leonid Antohi.
În cadrul dezbaterilor, s-a desprins ideea finanțării în continuare a Politehnicii Iași, dar și necesitatea ca șefii clubului din Copou să prezinte un proiect de management pe termen mediu și lung.

„Astăzi, în calitate de președinte al Comisiei de Tineret și Sport din cadrul Consiliului Local am avut o ședință extrem de utilă cu conducerea administrativă și tehnică a formației Politehnica Iași. Au răspuns prezent invitației mele și a colegilor din Comisie, președintele Ciprian Paraschiv, antrenorul Andrei Cristea și președintele Comitetului Director al formației din Copou, Leonid Antohi. În cadrul discuțiilor, membrii Comisiei de Tineret și Sport din cadrul Consiliului Local Iași și-au reafirmat susținerea pentru echipa fanion a Iașului, dar au cerut conducerii clubului prezentarea unui proiect de management pe termen lung, pentru următoarele trei sezoane.

De asemenea, în cadrul discuțiilor s-a decis ca membrii formațiunilor politice reprezentante în cadrul Consiliul Local să susțină construirea unui nou stadion în Iași, care să poată fi un magnet pentru sponsori și spectatori. Grupul de consilieri ai PMP va continua să susțină sportul ieșean, fiind convinși că autoritățile locale trebuie să aloce o sumă mult mai importantă din buget pentru sport! Le mulțumesc pentru implicare colegilor mei din Comisia de Tineret și Sport și invitaților Ciprian Paraschiv, Andrei Cristea și Leonid Antohi pentru prezență. Voi continua să fiu un susținător al Politehnicii Iași și al sportului ieșean, pentru că sportul este cel mai bun amabasador al unui oraș!”, a declarat Florin Briaur, președintele Comisiei de Tineret și Sport, din cadrul Consiliului Local Iași.

Comisia de Tineret și Sport din cadrul CL Iași

Din Comisia de Tineret și Sport din cadrul CL Iași fac parte: Florin Briaur (PMP) – președinte, Bogdan Crucianu (PSD – secretar), Daniel Juravle, Florentin Ciubotaru, Bogdan Iliescu (PNL), Marian Dalban (PSD), Andrei Popescu, Cezar Baciu, Ionuț Anastasiei (USR).

„A fost o întâlnire extrem de utilă. Dincolo de culoarea politică, toți membrii comisiei și-au manifestat susținerea față de clubul nostru și intenția de a susține Politehnica pe termen lung. Împreună vom lucra la un plan pentru următorii trei ani astfel încât să dezvoltăm fotbalul ieșean. Prefer să avem astfel de întâlniri în care să spunem lucrurilor pe nume și reprezentanții comunității ieșene să aibă o imagine reală a clubului din Copou, decât să apară în spațiul public informații false”, a declarat, la finalul întâlnirii președintele Ciprian Paraschiv.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024