Prima pagină » Actualitate » Comisarul-Sef Vasile Zacornea si-a luat Mercedes de FITE! Iata unde sta parcat BOLIDUL de zeci de mii de euro al sefului de la PERMISE si INMATRICULARI – FOTO

Comisarul-Sef Vasile Zacornea si-a luat Mercedes de FITE! Iata unde sta parcat BOLIDUL de zeci de mii de euro al sefului de la PERMISE si INMATRICULARI – FOTO

15 iul. 2018, 19:32,
Sorin Pavelescu în Actualitate
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:659137;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

@ In timp ce haosul de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise Conducere si Înmatricularea Vehiculelor Iasi este la el acasa, comisarul-sef Vasile Zacornea si-a luat masina de fite @ Un Mercedes GLK sta frumos parcat in spatele institutiei conduse de Zacornea @ Comisarului nu pare sa-i pese foarte mult de situatia din institutia pe care o conduce, iar treburile ii merg ca pe roate

Iesenii au ajuns sa fuga de Serviciul Public Comunitar Regim Permise Conducere si Înmatricularea Vehiculelor Iasi ca dracu de tamaie. Acesta "institutie" a tocat nervii iesenilor si a dat peste cap, de-a lungul timpului, planurile tuturor. Din spate mersurile sunt ghidate de comisarul Zacornea. Numele acestui sef a fost vehiculat de multe ori in scandaluri, multi sustinand ca se poate face orice pe spaga. Afirmatiile facute de unii de-a lungul timpului nu au fost verificate, insa, probabil ca organele competente iau in calcul toate zvonurile.

Anul trecut, anchetatorii de la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) au batut la usa biroului comisarului Zacornea si au verificat atat computerul sau, cat si o parte din documente. Haosul de la Serviciul de Inmatriculari s-a instalat treptat, dar sigur. Asa s-a ajuns ca programarile pentru proba practica a examenului auto sa se faca cam peste 3 luni, 3 luni si jumatate.

Iesenii si-au strigat de multe ori nemultumirile, unii au protestat chiar in fata Serviciului si au intrat in greva foamei. Totusi, nimic nu s-a schimbat. Comisarul-sef Zacornea este de neclintit. Probabil nimeni nu ar avea de comentat ceva despre el daca lucrurile ar merge bine la Serviciul Public Comunitar Regim Permise Conducere si Înmatricularea Vehiculelor Iasi.

Citeste si : Ancheta bomba a procurorilor DNA Iasi la Serviciul de Permise si Inmatriculari! Un instructor auto a fost retinut! Este vizat si Zacornea?

Mercedes nou in parcare

In timp ce mii de ieseni se plang ca stau la cozi uriase ca sa-si inmatriculeze masinile, in timp ce programarile la examinari se fac la 3 luni si jumatate, comisarul-Sef Vasile Zacornea conduce de o scurta perioada o masina de lux. Un Mercedes GLK ce costa aproximativ 20.000 de euro a intrat in posesia comisarului Zacornea. Numarul de inmatriculare trage un semnal scurt de alarma: ZAC. Aceasta masina sta frumos parcata in parcarea acoperita din spatele Serviciului.

Citeste si : Seful de la Permise Iasi isi face casa. De aproape zece ani este blocat de inspectorii de la Mediu

In declaratia de avere pe care a depus-o anul trecut, comisarul-sef Zacornea a precizat ca detine un autoturism marca VW Passat, iar veniturile obtinute au insumat 96.928 din salariu, ceea ce inseamna ca lunar comisarul primeste putin peste 8.000 de lei. Se mai naste insa o intrebare? Oare Vasile Zacornea a asteptat si el luni in sir ca sa-si inmatriculeze masina sau a beneficiat de tratament preferential din partea colegilor sai?

Desigur, nimeni nu contesta ca Zacornea nu stie cum se economisesc banii din salariu si, cu siguranta, de-a lungul anilor, de cand este salariat, a pus la cearsaf bani pentru un Mercedes. Totusi, cum ramane cu scandalurile care se tin lant de acest Serviciu?

Aproape in fiecare zi iesenii se aleg cu dureri de cap din cauza sistemului impus la Serviciul Public Comunitar Regim Permise Conducere si Înmatricularea Vehiculelor Iasi.Listele de programari interminabile si zvonurile care se aud la fiecare colt nu fac decat sa dea de banuit.

Va reamintim ca pe data de 25 aprilie 2017, ofiterii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) Iasi ar fi facut perchezitii in biroul sefului de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Înmatriculare a Vehiculelor.

Citeste si : Exclusiv/Update! Un iesean a intrat in greva foamei! Spune ca seful de la Permise i-a cerut spaga – VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024