Prima pagină » Local » Comisarul șef Vasile Zacornea, șeful de la Permise Iași şi-a depus dosarul de pensionare EXCLUSIV
Comisarul șef Vasile Zacornea, șeful de la Permise Iași şi-a depus dosarul de pensionare EXCLUSIV

Comisarul șef Vasile Zacornea, șeful de la Permise Iași şi-a depus dosarul de pensionare EXCLUSIV

15 ian. 2021, 11:34,
în Local

Vasile Zacornea, comisar șef în cadrul Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (Permise Iași) și-a depus recent dosarul de pensionare.

Momentan, conform informaţiilor deţinute de reporterii BZI.RO, nu s-a luat incă decizia de numire a unui înlocuitor. În curând va fi făcută o analiză asupra candidaţilor care îndeplinesc condiţiile ocupării unui asemenea post.

Vasile Zacornea va ieși la pensie

Comisarul Șef al Poliției Iași, Vasile Zacornea și-a depus dosarul de pensionare. Acesta se află în fruntea instituției din  2014.  Acesta a ajuns şef la Serviciului de Înmatriculări şi Permise Iaşi după ce Tudor Minea, fostul șef a fost prins sub influenţa alcoolului în timp ce conducea un autoturism. Tudor Minea avea o alcoolemie de 1.7 alcool pur mg/l.

Mai am o perioadă de o lună. Am depus cererea de pensionare. Se va decide în perioada următoare cine va asigura interimatul. Am depăşit vârsta de pensionare. De acum mă voi odihni. În ultimii 7 ani nu cred că am avut o lună de concediu. a declarat Vasile Zacornea în exclusivitate pentru reporterii BZI.RO

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`