Prima pagină » Local » Comercianții din Podu Roș s-au trezit cu polițiștii, jandarmii și ofițerii de la antidrog la ușă. Iată ce s-a întâmplat – FOTO

Comercianții din Podu Roș s-au trezit cu polițiștii, jandarmii și ofițerii de la antidrog la ușă. Iată ce s-a întâmplat – FOTO

20 iun. 2024, 18:31,
BZI.ro, în Local

Astăzi, 20 iunie 2024, începând cu ora 11.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași – Biroul Siguranță Școlară și Secția nr. 3 Poliție, în parteneriat cu jandarmi din cadrul I.J.J. Iași, reprezentați ai Agenției Naționale Antidrog Iași, ai Poliției Locale din Iași și ai Asociației Lions Club Iași au desfășurat o acțiune privind lansarea Campaniei pentru prevenirea consumului produselor din tutun și a produselor conexe, a băuturilor energizante și a alcoolului, în rândul minorilor „Împreună suntem responsabili”.

Activitatea a avut loc în zona Podu Roș – 1001 articole, din municipiul Iași și a presupus informarea agenților economici cu privire la modificările legislative privind comercializarea produselor din tutun și a celor conexe (energizante, alcool) către minori.

Beneficiarii direcți ai acestei campanii sunt agenții economici, care își desfășoară activitatea în zona adiacentă unităților de învățământ preuniversitar de pe raza Secțiilor 3 și 5 Poliţie Iaşi, iar beneficiarii indirecți, privind activitățile care se vor desfășura în cadrul campaniei, vor fi elevii minori din școlile de pe raza secțiilor respective.

Această campanie se axează pe două direcții de acțiune: una preventivă – afișarea de autocolante și instruirea vânzătorilor cu privire la modificarea legislației în domeniu și una de combatere – desfășurarea unor activități în zona adiacentă unităților de învățământ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
29 iunie 2024
29 iunie 2024