Prima pagină » National » Comasarea PSD plus PNL egal Uniunea Socialistă Democrată Liberală! Au ca temă vânzarea României către entitățile străine – FOTO

Comasarea PSD plus PNL egal Uniunea Socialistă Democrată Liberală! Au ca temă vânzarea României către entitățile străine – FOTO

08 feb. 2024, 02:00,
Lucian SAVA, în National

Comasarea PSD și PNL se transformă în Uniunea Socialistă Democrată Liberală și are ca temă să vândă România entităților străine, așa cum se întâmplă de peste 30 de ani. Listele dictate de la Bruxelles și Statele Unite ale Americii se pun în operă, în țară, de marionetele de la Guvern

De când sunt la putere, PSD și PNL nu fac altceva decât să vândă țara bucată cu bucată! Mai marii României, care se cred și intelectuali, dar nu știu bine să lege două cuvinte, sunt marionetele celor de la Bruxelles și din America. Ei fac pe plac doar entităților străine care nu au nicio legătură cu poporul român, pe care îl îngroapă cât încă mai este viu.

Comasarea PSD și PNL se transformă în Uniunea Socialistă Democrată Liberală! Slugile străinilor își îngroapă propriul popor

Comasarea PSD plus PNL egal Uniunea Socialistă Democrată Liberală, ce are ca obiectiv principal vânzarea României și predarea ei către entitățile străine care nu au nicio legătură cu poporul român și cu avuția națională. Cei doi crenvurști, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, de o perioadă de timp, vin cu liste de la Bruxelles și Statele Unite ale Americii și le implementează în România.

Acești trădători promovează incertitudine, instabilitate, dezinformare, război și instituirea fricii generale. Mâine, ne vor face părinte 1 și părinte 2, pentru că spre asta aspiră românii, asta vor cei care votează PNL și PSD de peste 30 de ani! Trădătorii de neam și de țară nu au impresionat pe nimeni cu mărirea taxelor și a impozitelor, fiind votați în votați! Vorba lui Victor Ponta, „Focile bat din palme”, așa fac și românii care continuă să le susțină trădarea. În tot acest timp, cetățenii trebuie să asigure culoarele solidarității pentru produsele agricole care vin din Ucraina. Peste 33 de milioane de tone au trecut prin țara noastră, dar Sorin Grindeanu, pentru că cineva i-a asigurat postul, stă ca dromaderul și se uită la deșert.

Românii să voteze PNL și PSD, dacă vor să asiste la un război cu rușii

Îi rugăm pe toți românii să voteze PNL și PSD comasat pentru că o să fie foarte bine! Vor asista la un război cu rușii și vor bate din palme, cum am spus mai sus, ca focile. Practic, nimic altceva nu trebuie să facă, decât să îndure, pentru că asta votează. Ce a spus Petre Țuțea, „am stat 13 ani în temniță pentru un popor de idioți”, încă o dată se confirmă. Așteptăm să ieșiți la vot cu interes, dragi români. Votați PNL-PSD ca nu cumva să vă rupeți de cordonul ombilical al trădătorilor.

Un trădător ca Marcel Ciolacu, care la 28 de ani și-a luat bacul și până la 37 de ani nu a muncit nici măcar o zi, dar se crede mare afacerist pentru că a deschis o covrigărie, actual prim-ministru, face parte din „intelectualii” care ne vând pe bucăți, alături de Nicu Crenvurști, pentru că trebuie să mănânce și gura lor ceva.

Comasarea PSD și PNL se transformă în Uniunea Socialistă Democrată Liberală continuă să vândă România entităților străine, așa cum se întâmplă de peste 30 de ani. Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, cei doi crenvurști de la București, au ajuns marionetele celor din afară și fac după dictare tot ce li se dă pe lisă de la Bruxelles și din Statele Unite ale Americii.

Comentarii
  • rezolvare: cal.7,62! 😉

  • Ne pisam pe voi saraciilor !

  • Deja au vandut aproape toata Romania cu tot cu romani .Mai ramane ceva de vandut ? Important este ca tradatorii de tara psd- pnl si – au cumparat vile in strainatate,au conturile pline in strainatate,merge bine comertul cu vanzarea- cumpararea Romaniei. La puscarie pe viata tradatorilor pentru inalta tradare !

  • doi inculti a îîî ăă = iggî unul și același de agramați

  • Roman foarte revoltat

    Colacu si maciuca =,talibanii care au transformat Romania in Afganistan si chiar mai rau. La puscarie talibanilor, mortii mami voastre de derbedei analfabeti ,bai magarilor ,primii magari ratati ,dispareti din tara noastra tradatorilor de tara si popor

  • ,, noi nu vindem țara, o dăm gratis „

  • Comasarea localelor cu europarlamentarele? Asta inseamna o idiotenie fascista a psd- pnl. Daca ar fi si localele in iunie ,primarii si presedintii de Cj noi alesi ar putea prelua mandatul doar in septembrie. Cum ar fi posibil asa ceva , Care lege ar permite????

  • Legea votata de catre locatarii din Casa Poporului construita de catre noi care am stat in frig am avut ratii la alimente, am platit toate datoriile externe, acum am ajuns sa nu avem ce manca. Voi ati indatorat poporul pentru „N” generatii, ati vandut tot ce apartine poporului ati facut averi prin frauda,Dumnezeu sa faca dreptate. Sper sa nu fiu cenzurat ca pana acum, daca da atunci nu mai am incredere in asa zisa presa independenta.

  • Legea votata de catre locatarii din Casa Poporului construita de catre noi care am stat in frig am avut ratii la alimente, am platit toate datoriile externe, acum am ajuns sa nu avem ce manca. Voi ati indatorat poporul pentru „N” generatii, ati vandut tot ce apartine poporului ati facut averi prin frauda,Dumnezeu sa faca dreptate. Sper sa nu fiu cenzurat ca pana acum, daca da atunci nu mai am incredere in asa zisa presa independenta.

  • terminati ma cu comunistii cu casa pomporului ca s a prescris
    de ce sa platim alegri de 4 ori?
    va vaitati ca nu sunt bani la buget da vreti 4 alegeri

  • Un kkt voturi pentru psd- pnl

    Sobolanilor psd- pnl un kakat voturi de la poporul roman ,un kakat voturi psd- pnl si sa- l mancati cu toata familia ,un kakat pe masa voastra de la toti romanii ,sa – l mancati,asta este votul nostru pentru psd- pnl

  • Toate pardidele mananca rahat si fura… daca apare maine alt partid, exact la fel o sa fie. Rezolvarea e sa scapam de politica si sa avem un guvern de tehnocrati, buni in ceea ce fac si sa poti sa-i dai afara oricand, ca orice angajat…. nu sta si fura cate 4 sau 5 ani…

  • Au trimis iar 15 convoaie de armament in ucraina rahatii astia maciuca colacu si iohanis si drogatul zelenski mananca kakat in presa internationala si se lauda ca puscariasul iohannis a ajutat cel mai mult ucraina si ne sar toate tarile in cap. 15 pachete de ajutor militar din banii romanilor ,ultimul fiind cu 15 convoaie de armament. Uite unde se duc banii nostri ,uite cum ne baga in razboiul nazistului zelenski , nu este exclus sa ne trezim cu niste rachete una dupa alta, o sa ne trimita Rusia in curand . Nebunii astia maciuca ,colacu. Iohanis,acesti teroristi mafioti trebuie pusi toti in niste custi in kurul gol si dusi la putin sa – i trimita in siberia.,sa – i raspunda lui lui putin de ce ei ataca Rusia cu armament nato daca Rusia nu are nimic cu Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *