Prima pagină » Razboi în Ucraina » Comandantul ucrainean din Mariupol îi cere ajutor lui Elon Musk pentru evacuarea civililor din Ucraina
Comandantul ucrainean din Mariupol îi cere ajutor lui Elon Musk pentru evacuarea civililor din Ucraina

Comandantul ucrainean din Mariupol îi cere ajutor lui Elon Musk pentru evacuarea civililor din Ucraina

12 mai 2022, 09:03,
în Razboi în Ucraina

Un comandant ucrainean îi cere sprijin miliardarului Elon Musk pentru a-i ajuta pe civilii prinși în Mariupol. Eforturile de evacuare continuă în orașul asediat, deoarece forțele ruse rămân în control.

De la începutul războiului, Elon Musk a avut mai multe ieșiri în spațiul public în care a condamnat invazia. Acesta a afirmat recent că dacă o să moară în condiții suspecte o să se întâmple din cauza Rusiei.

Elon Musk trebuie să ajute Mariupol din Ucraina, este de părere un comandant ucrainean

Războiul a devastat orașul port strategic Mariupol, unde ucrainenii au realizat o rezistență în fosta fabrică de oțel Azovstal.  Comandantul militar spune că singura soluție este a-l contacta pe Elon Musk pentru a-i ajuta pe oameni să creadă în imposibil.  Oamenii spun că vii de pe altă planetă pentru a-i învăța pe oameni să creadă în imposibil. Într-un mesaj publicat pe Twitter, recent cumpărat de Musk, comandantul spune că „plantele noastre sunt una lângă cealaltă, deoarece trăiesc acolo unde este aproape imposibil să supraviețuiesc”.

La începutul acestei săptămâni, Kievul a declarat că peste 1.000 dintre trupele sale, mulți dintre ei răniți, au rămas în uzina întinsă Azovstal, adăpostindu-se în labirintul de buncăre și tuneluri din epoca sovietică de rușii care acum controlează Mariupol. Pe măsură ce războiul continuă, prim-ministrul Marii Britanii Boris Johnson promite că va sprijini Suedia și Finlanda cu orice cer, dacă vor fi vreodată atacate.

Premierul a semnat un acord de apărare reciprocă cu ambele țări, deoarece ambele par probabil să devină cei mai noi membri ai NATO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *