Prima pagină » Culinar » Retete cu carne » Coltunasi cu carne – FOTO

Coltunasi cu carne – FOTO

13 ian. 2012, 15:31,
în Culinar
a:3:{s:7:"site_id";i:2;s:6:"old_id";i:4326;s:8:"site_url";s:14:"culinar.bzi.ro";}

Ingrediente:

Pentru umplutura:

jumatate piept de pui
1 ceapa
1 conserva ciuperci
ardei gras rosu
jumatate conserva de porumb dulce
condimente

Pentru aluat:

faina cat cuprinde
1 ou
150 ml apa
sare

Mod de preparare:

 Am framantat aluatul si l-am lasat sa se odihneasca putin, timp in care am pregatit umplutura. Am pus la calit ceapa intr-o lingura de ulei, dupa care am adaugat pieptul de pui taiat cubulete si ardeiul gras, taiat la fel. Am asezonat si am lasat sa se inabuse, iar la sfarsit am adaugat ciupercile, porumbul dulce si condimentele.
 Am intins o foaie de cca 5 mm si mi-am ales forma medie, cu care am taiat cercuri. Cercurile de aluat au fost asezate in interiorul formei, apoi am asezat o lingura de umplutura, am strans bine coltunasii cu ajutorul formei. Dupa ceea, i-am luat pe toti si i-am asezat intr-un vas yena, i-am presarat cu cateva cubulete de unt si i-am dat la cuptor 10 minute si i-am servit fierbinti, cu cascaval ras si smantana.
Coltunasii cu carne din imagini au fost gatiti de Adnia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
03 decembrie 2024
03 decembrie 2024