Prima pagină » Actualitate » Coliziune între două autoturisme în Suceava. O femeie de 63 de ani a fost transportată la spital

Coliziune între două autoturisme în Suceava. O femeie de 63 de ani a fost transportată la spital

14 feb. 2022, 14:22,
în Actualitate

În urmă cu puţin timp, a avut loc o coliziune între două autoturisme în municipiul Suceava, mai exact în zona Balada.

O femeie de 63 de ani a fost preluată şi transportată la spital.

echipaj smurd ce intervine în cazul unui accident rutier petrecut la suceava

În urma impactului, una dintre maşini s-a răsturnat pe o parte

Coliziune între două autoturisme în Suceava

În acest moment, la faţa locului intervin pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare, ambulanță, Smurd ,TIM (Terapie Intensivă Mobilă), cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Judeţean.

În accidentul rutier au fost implicate doua autoturisme, în care se aflau câte două persoane. În urma impactului, una dintre maşini s-a răsturnat pe o parte. Persoanele captive în interior se aflau în imposibilitatea de a ieşi singure.

O femeie de 63 de ani a fost preluată şi transportată la spital de către echipajul de Terapie Intensivă Mobilă.

echipaj smurd și ati ce intervin în cazul unui accident rutier

În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme, în care se aflau câte două persoane

Accident rutier în județul Suceava

În urmă cu câteva zile, tot la Suceava, a avut loc un accident rutier între trei autovehicule. Printre persoanele rănite se afla și un copil. În accident au fost implicate un autocamion, o autoutilitară și un autoturism. Patru adulți și un minor vor fi transportați la spital de către echipajele medicale sosite la locul evenimentului.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Suceava, la fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială de stingere, dotată cu echipament pentru descarcerare, două ambulanțe SMURD (B2 și TIM) cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Suceava. Celelalte victime au fost transportate la Spitalul Municipal Rădauți.

Un alt accident grav s-a petrecut de curând,  în localitatea Prisaca Dornei din judeţul Suceava, mai exact la începutul lunii februarie, când a avut loc un accident rutier mortal. Vorbim despre o coliziune dintre un autoturism şi un autocar care transportau persoane pe direcția Iași-Lyon.

Conform declarației celor de la ISU Suceava, în localitatea Prisaca Dornei din judeţul Suceava a avut loc un accident rutier mortal, soldat cu decesul unui bărbat în vârstă de 20 de ani. Autocarul implicat în evenimentul rutier transporta 60 de persoane și se deplasa pe ruta Iași – Lyon. În urma impactului, a mai rezultat rănirea unui pasager din autocar care, conform specialiștilor, a fost transportat la spital dar este conştient şi cooperant. Autocarului implicat în accident nu i s-a mai permis deplasarea din cauza avariilor suferite.

„Coliziune între un autoturism şi un autocar, pe raza loc. Prisaca Dornei. Din nefericire, şoferul autoturismului, un bărbat de aproximativ 40 de ani, a fost declarat decedat. O singură persoană din autocar (un bărbat de 30 de ani), a fost transportată la spital, fiind conştientă şi cooperantă, dar cu traumatisme în urma accidentului rutier”, au explicat cei de la ISU Suceava.

Reamintim, în urmă cu puțin timp, a avut loc o coliziune între două autoturisme în municipiul Suceava, mai exact în zona Balada. În urma coliziunii, o femeie în vârstă de 63 de ani a fost preluată și transportată la spital.

echipaj smurd, ati și o ambulanță ce intervin într-un accident rutier

Persoanele captive în interior se aflau în imposibilitatea de a ieşi singure

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *