Prima pagină » Magazin » Colagenul – elixir al tinereții infinite. Descoperă cum poți asimila doza zilnică recomandată pentru organismul tău
Colagenul - elixir al tinereții infinite. Descoperă cum poți asimila doza zilnică recomandată pentru organismul tău

Colagenul – elixir al tinereții infinite. Descoperă cum poți asimila doza zilnică recomandată pentru organismul tău

26 sept. 2023, 16:35,
în Magazin

Colagenul este una dintre cele mai importante proteine din corpul uman, cu rol în formarea și menținerea masei musculare, reparare celulară și în susținerea aspectului plăcut și a fermității pielii. Odată cu înaintarea în vârstă, producția naturală de colagen scade, ceea ce înseamnă că pentru a păstra funcționalitatea și aspectul acestor țesuturi în condiții optime, este nevoie să începi să realizezi depozite de colagen prin alimentație și alte surse externe.

Cumpără suplimente cu colagen de pe go-vita.ro!

Ce este colagenul?

Colagenul este o proteină esențială care se găsește în cantități însemnate în majoritatea țesuturilor conjunctive ale organismului, de la oase, tendoane, articulații și ligamente, la păr, unghii și piele. Această substanță este direct responsabilă de frumusețea generală a organismului, dar și de sănătatea acestuia, îndeplinind numeroase funcții.

Ce rol are pentru organism?

Lista funcțiilor și proceselor în care este implicat colagenul ar putea fi nesfârșită dat fiind faptul că această proteină se regăsește peste tot în organism. De la menținerea fermității și elasticității pielii, la regenerarea țesuturilor, susținerea sănătății sistemului osos, menținerea elasticității vaselor de sânge și îmbunătățirea a numeroase funcții, precum văzul, colagenul este o substanță esențială în corp, deficitul putând fi sesizat foarte ușor.

Probleme cauzate de lipsa de colagen

Pielea uscată și lipsită de strălucire, părul casant, deteriorat, unghiile fragile, problemele osoase, precum artrita, fragilitatea musculară sau durerile articulare sunt doar câteva dintre simptomele pe care le resimți atunci când producția de colagen este sub nivelul optim. În aceste situații este necesar să apelezi la soluții de suplimentare a cantității din corp, cu ajutorul unei alimentații mai sănătoase, dar și a suplimentelor special concepute în acest sens.

Descoperă suplimentele naturale cu colagen de la Go Vita

Pentru că producția naturală de colagen scade odată cu vârsta, suplimentele sunt o soluție ideală prin care poți păstra nivelul de colagen la un nivel ridicat. Încă din primele zile de administrare vei putea observa o îmbunătățire a aspectului pielii, părului și unghiilor, durerile articulare se vor diminua și mobilitatea fizică va crește, în așa fel încât întreaga stare, interioară și exterioară, să fie mai bune.

La Go Vita te așteaptă o selecție variată de suplimente cu colagen, în concentrații și formule variate, pentru a găsi exact ceea ce ai nevoie pentru corpul tău. Fiecare dintre acestea conține majoritar ingrediente naturale și au fost formulate de către farmaciști de prestigiu care au efectuat numeroase teste și verificări în prealabil pentru a garanta siguranța produselor.

  • Colagen Hidrolizat 1000 mg -180 comprimate

Aceste suplimente conțin, pe lângă colagen, vitamina C și L-Ornitină care asigură o asimilare mai rapidă, dar și menținerea unui nivel optim de colagen în țesuturi. Acest produs este ideal pentru cei care efectuează activitate fizică intensă și au nevoie de susținere pentru refacerea musculară, dar și pentru cei care își doresc o îmbunătățire vizibilă a aspectului interior.

  • Colagen Hidrolizat Peptide Pulbere – 227 g

Pentru cei care sunt în căutarea unei variante mai ușor de administrat, colagenul pulbere este opțiunea perfectă. Se dizolvă rapid în apă și generează efecte imediate, atât la nivelul țesuturilor exterioare, cât și în ceea ce privește sănătatea oaselor, mușchilor și articulațiilor.

Plasează o comandă în trei pași simpli

Dacă ai găsit varianta ideală pentru tine, mai rămâne doar să o adaugi în coș și să completezi formularul afișat cu datele de livrare și plată solicitate. În plus, te bucuri de livrare gratuită oriunde în țară la toate comenzile mai mari de 250 de lei, motiv în plus să începi să ai mai multă grijă de sănătatea ta chiar acum.

Piele tânără și frumoasă, articulații puternice și mușchi proeminenți – toate acestea sunt rezultatul unui nivel optim de colagen în organism!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *