Prima pagină » Local » Col. medic Bogdan Ştefan Zamfir, noul manager al Spitalului Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Iacob Czihac” Iaşi
Col. medic Bogdan Ştefan Zamfir, noul manager al Spitalului Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Iacob Czihac” Iaşi

Col. medic Bogdan Ştefan Zamfir, noul manager al Spitalului Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Iacob Czihac” Iaşi

07 aug. 2023, 10:01,
în Local

Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Iacob Czihac” Iaşi are un nou manager. Col. medic Bogdan Ştefan Zamfir a fost numit de Ministerul Apărării Naţionale la conducerea unităţii medicale ieşene.

Vă aducem aminte că Bogdan Ştefan Zamfir a fost şeful Unităţii de Primiri Urgente în cadrul spitalului.

Cine este col. medic Bogdan Ștefan Zamfir

În urmă cu câţiva ani, medicul primar de medicină de urgenţă a luat parte la o misiune în Afganistan, alături de batalionul „Lupii Negri”. Noul comandant este din Suceava şi a absolvit cursurile Facultăţii de Medicină Generală din cadrul Institutului Medico-Militar din Bucureşti şi apoi a urmat rezidenţiatul la UPU de la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iaşi.

Este unul dintre cei mai apreciaţi medici de medicină de urgenţă din Iaşi. Colegii spun că doctorul Zamfir este unul dintre cei mai buni medici de medicină de urgenţă şi iubeşte această profesie.

„Este unul dintre medicii dăruiţi pentru această profesie. Din punct de vedere profesional este foarte bun”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoesu, şefa UPU-SMURD de la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iaşi la acea vreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024