Prima pagină » Titlurile zilei » Coincidență stranie. Narcisa și Monalisa, cei doi transsexuali care s-au stins la o lună distanță, au murit din aceeași cauză. Medicii legiști au stabilit totul (EXCLUSIV)

Coincidență stranie. Narcisa și Monalisa, cei doi transsexuali care s-au stins la o lună distanță, au murit din aceeași cauză. Medicii legiști au stabilit totul (EXCLUSIV)

29 dec. 2022, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Tudor Pop, tânărul transsexual care a murit în timpul unui live pe Facebook, a decedat din cauza unui edem pulmonar. Medicii legiști au stabilit că prietenul tânărului, care s-a stins în urmă cu mai bine de o lună, a murit tot din cauza edemului pulmonar

Tudor Pop, tânărul care a murit în timpul unei transmisiuni live pe Facebook, s-a stins din cauza edemului pulmonar. Și prietenul lui, Narcisa, un transsexual care a decedat la mijlocul lunii noiembrie, a murit tot din cauza edemului pulmonar. Narcisa, tânărul travestit ce a fost găsit mort într-o cameră de cămin din Tudor Vladimirescu, avea o alcoolemie uriașă, spun sursele reporterilor BZI.

Din câte se pare, acesta avea aproape 5 la mie, ceea ce înseamnă foarte mult. I-ar fi putut aduce asta moartea? Posibil. Raportul medicilor legiști a arătat că decesul tânărului care își spunea Narcisa Vasilica a survenit în urma unui edem pulmonar acut. Totuși, o altă cauză a morții ar putea fi intoxicația alcoolică.

Cum a murit tânărul transsexual?

În dimineața de Crăciun, un tânăr ce își spunea Monalisa Pop a murit în condiții suspecte. Acesta a stat o vreme pe rețelele de socializare, unde a făcut o transmisiune live. La un moment dat ar fi adormit, iar spre dimineață, pe 25 decembrie, un cunoscut de-al acestuia a observat că transmisiunea live nu a fost oprită.

Când s-a uitat mai atent, prietenul Monalisei a realizat că o tragedie s-a întâmplat. Acesta a sunat la numărul unic pentru apeluri de urgențe 112 și a anunțat nenorocirea. Pe fir au intrat polițiștii și pompierii ieșeni, iar cel mai negru scenariu avea să se adeverească în scurt timp. Tânărul ce își spunea Monalisa era decedat într-un apartament din zona Țuțora.

Polițiștii anchetează moartea tânărului travestit

Polițiștii ieșeni au deschis un dosar penal în acest caz și fac verificări pentru a stabili ce s-a întâmplat.

„În dimineața zilei de 25 decembrie a.c., poliția a fost sesizată, prin SNUAU 112, despre faptul că un bărbat din municipiul Iași ar fi luat foc în timp ce dormea, acest lucru fiind observat de apelant pe o rețea de socializare. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat apartamentul în care locuia persoana în cauză, în care s-a pătruns cu ajutorul unui echipaj ISU Iași, în interior fiind găsit cadavrul unui bărbat. Nu a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru stingerea incendiului. În cauză s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Totuși, putem vorbi de o coincidență macabră între cele două morți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *