Prima pagină » Titlurile zilei » Coincidență stranie înainte de accident! Avocata Alexandra Cioată a postat o fotografie în care apar o carte, un pistol și prenumele motociclistului pe care avea să-l lovească: „Rugați-vă pentru fratele Alexandru” – FOTO/VIDEO/EXCLUSIV

Coincidență stranie înainte de accident! Avocata Alexandra Cioată a postat o fotografie în care apar o carte, un pistol și prenumele motociclistului pe care avea să-l lovească: „Rugați-vă pentru fratele Alexandru” – FOTO/VIDEO/EXCLUSIV

12 iun. 2024, 02:00, 15 ,
Sorin Pavelescu în Titlurile zilei

O fotografie postată de avocata Alexandra Cioată pe Facebook înainte cu trei zile de accidentul în care a fost implicată dă fiori reci. În imagine apar o carte scrisă de Constantin Noica și un pistol ce pare a fi de jucărie. Titlul lucrării șochează acum, după ce avocata a intrat într-un tânăr motociclist

Imagine ce dă fiori! Cu trei zile înainte de a provoca un accident rutier grav în Nicolina, avocata Alexandra Cioată a postat o fotografie în care apar o carte și un pistol. Titlul lucrării șochează, „Rugați-vă pentru fratele Alexandru” se numește cartea semnată de Constantin Noica. Ca o ironie a sorții, la trei zile după ce a postat această fotografie, Alexandra Cioată avea să intre în motociclistul care, culmea, se numește Alexandru. Desigur, probabil că este doar o simplă coincidență, însă dă fiori. Alexandru, motociclistul lovit de avocată, a avut nevoie de multe rugăciuni pentru a scăpa cu bine din toată această poveste.

Avocata Alexandra Cioată a provocat accidentul din Nicolina

Alexandru a povestit că a trecut prin momente de panică cu câteva clipe înainte de producerea accidentului.

„În seara respectivă, mă îndreptam spre casă, ieșisem cu niște prieteni, iar la un semafor, mai jos de locul în care a fost accidentul, am prins roșu. Eram pe prima bandă, a doua bandă era o mașină, nu m-am uitat ce mașină era. Stăteam cu mâinile pe rezervor, așteptam să se facă verde, pentru a pleca de la semafor. În partea stângă, șoferul mașinii respective tura motorul, m-am întors o secundă și m-am uitat la semafor. Când s-a făcut verde, am plecat, nu am plecat tare cu motorul, dar am plecat înaintea mașinii. În timp ce mergeam pe prima bandă, m-am uitat în spate și am văzut că mașina de pe a doua bandă a virat brusc spre mine. Am văzut botul mașinii aproape de roata din spate a motorului meu. M-am speriat și am accelerat”, a declarat Alexandru.

Dacă va fi găsită vinovată, riscă să stea 10 ani după gratii

Tânărul motociclist și-a văzut moartea cu ochii.

„La următorul semafor, trebuia să fac dreapta, spre Miroslava. M-am uitat în oglinzi să văd dacă pot face dreapta, iar atunci am văzut mașina din spate că venea cu viteză foarte mare. Am zis că nu pot să frânez, că, dacă frânez, mă ia din plin. M-am speriat și am virat pe a doua bandă ca să pot lăsa prima bandă liberă pentru mașina din spate să se ducă în față, să nu intre în mine. După cum se vede pe filmare, eram pe prima bandă, mașina la fel și s-a izbit în spatele meu, intenționat”, a mai spus Alexandru.

Acum, avocata se află după gratii.

„Prin ordonanța procurorului de caz a fost schimbată încadrarea juridică din infracțiunea de vătămare corporală din culpă în infracțiunea de tentativă de omor. Inculpata a fost audiată pentru săvârșirea celor două infracțiuni, respectiv tentativă de omor și părăsirea locului accidentului. A fost reținută și prezentată Curții de Apel, având în vedere calitatea acesteia de avocat, cu propunere de arestare preventivă”, a transmis Adina Bocai, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel.

Ulterior, judecătorii au decis să o aresteze preventiv pentru 30 de zile. Dacă va fi găsită vinovată, ar putea sta după gratii chiar și 10 ani. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Alexandra Cioată, avocata care a provocat accidentul din Nicolina.

Comentarii
  • R E A L I T A T E A

    Specific pur românește! Trăim într-o societate bolnavă în care calitatea oamenilor a dispărut.

  • morogayul mai are câteva capuri de pod care îl așteaptă

  • Toti gresim laolalta si soferi si motociclisti si pietoni ( daca ii vezi pe unii zici ca sunt presedinti de stat asa traverseaza ) pentru ca suntem prea mandri, ne credem niste mici dumnezei in trafic si asa in general, dar si ne implicam extrem de rapid in sicane de tot felul in timp ce conducem si in societate in general.
    Imediat ne sare mustarul din orice chestie ce o afirma un om si ripostam verbal si uneori fizic, dar cu o intensitate foarte mare, ceea ce nu e normal
    Asa s-a intamplat si intre astia doi si uite unde au ajuns, unul la puscarie si altul la spital.
    Doar ei doi si nimeni altcineva indiferent ce spun unii sau altii, nu stie ce s-a intamplat mai exact pentru ca gesturi, vorbe sau altele chestii sigur au fost intre ei si asta cu mult mai devreme de a se producere accidentul, nenorocirea asta.
    Pacat, pentru ca toti suntem oameni si nu suntem animale sa ne luptam unii cu altii, din contra.

  • Sherlock Holmes

    Să lase vrăjeala amândoi, cei doi se cunosc, au avut o aventură, ea s-a simțit trădată, l-a întâlnit în trafic și i-a dat-o cu premeditare.

  • bine bwa anonimo, ia o borna in brate si sari in putul generalizarii 🙂

  • Pentru @Anonim- tin sa va felicit pentru expunerea radiografica atat de fidela si reala a situatiei din traficul iesiean . Sunt intru totul de acord cu cele prezentate caci, datorita unor varii motive socio-economice suntem foarte „agresivi” in trafic. E posibil sa fie o refulare a diferitelor frustrari, dar inclin sa cred ca o mare parte se datoreaza necunoasterii codului rutier si lipsei de educatie civica. Cel ma tragic este faptul ca, se produc tragedii ce lasa urme adanci si regrete.

  • Se cunoșteau?

  • Femei & bărbați

    Nu le plac bărbaților femeile nebune? Totul are un preț.

    Daca vrei una de-asta, fiindcă face tot felul de chestii în pat, tre’ să fii pregătit pentru orice.

  • Se vede cat de cuminti sunteti cu motoarele.. de muriti pe capete.. va place viteza si sa sicanati in trafic.. sa va bagati pe langa tir-uri si etc

  • Nu nu se cunostea..

  • Unii din Voi de ce aveti mintea diabolica!!!cum e aceasta femeie sclerozata,ganditiva ca roate se invirte,,astazi mie si poimane tie „.

  • Nici o legatura intre aceasta domnita si avocata Cioata aruncata de la etaj in Tg.Cucu ??? Parca au aceeasi fizionomie.

  • VADUVA NEAGRA !
    ATENTIE ! FETELE SAU IMANSIPAT!

  • Black widow

  • Mâncați as gurita 😋

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`