Prima pagină » Local » Coincidență sau nu? Principalul suspect de dubla crimă de la Iași prins în aceeași zi în care Ioana Vanesa Burlacu, tânăra ucisă cu 33 de lovituri de cuțit, a fost condusă pe ultimul drum
Coincidență sau nu? Principalul suspect de dubla crimă de la Iași prins în aceeași zi în care Ioana Vanesa Burlacu, tânăra ucisă cu 33 de lovituri de cuțit, a fost condusă pe ultimul drum

Coincidență sau nu? Principalul suspect de dubla crimă de la Iași prins în aceeași zi în care Ioana Vanesa Burlacu, tânăra ucisă cu 33 de lovituri de cuțit, a fost condusă pe ultimul drum

14 dec. 2021, 15:32,
BZI.ro, în Local

O coincidență extrem de mare astăzi, 14 decembrie 2021. Principalul suspect de comiterea dublei crime de la Iași, Ahmed Sami El Bourkadi, a fost prins la Roma de autorități în aceeași zi în care Ioana Vanesa Burlacu a fost înmormântată.

Reamintim faptul că Ahmed Sami El Bourkadi, studentul marocan în vârstă de 20 de ani, a fost prins la Roma. Acesta a fost arestat preventiv în lipsă, după ce s-a emis un mandat de urmărire internațională. Acesta ar fi plecat de pe Aeroportul Iași cu iubita sa imediat după ce a comis cele două crime.

„Prin cooperarea dintre Poliția Română și autoritățile din Italia (Poliția Statală din Italia), a fost localizată persoana bănuită de infracțiunea de omor, din județul Iași.

Cel în cauză a fost localizat și reținut, în Roma”, au transmis autoritățile.

Dublă crimă la Iași. Criminalul a omorât doi tineri cu zeci de lovituri de cuțit

Reamintim faptul că sâmbătă, 11 decembrie 2021, a fost descoperită o dublă crimă la Iași. Dezvăluirea a fost făcută într-o vilă de pe Moara de Vânt din municipiul Iași. Ioana Vanesa Burlacu, în vârstă de 23 de ani, și Youssef Ajniyah, în vârstă de 25 de ani, și-au găsit sfârșitul în mâinile unui prieten de-al lor. Aceștia au fost găsiți înjunghiați cu 33 lovituri, respectiv 17.

„În cursul zilei de sâmbătă s-au efectuat necropsiile celor doi tineri. Vorbim despre două cazuri de agresiune. Persoana de sex feminin prezenta 33 de plăgi tăiate, iar persoana de sex masculin prezenta 17 plăgi înțepat-tăiate, cu atingerea organelor vitale. Examenele de laborator vor confirma ceea ce medicii legiști au constatat necroptic. Nu s-a identificat prezența alcoolului, cel puțin la persoana de sex feminin. Nici testele pentru droguri nu au ieșit pozitive. Plăgile aveau dispoziție pentru afectarea organelor vitale și dispunerea lor erau aproape identică. Sunt o parte din leziune în regim de apărare. Nu există urme de incendiere. Au avut parte de o moarte violentă”, a precizat prof.dr. Diana Bulgaru, șefa IML Iași.

După comiterea crimei, principalul suspect s-a dus la Spitalul Sf. Spiridon din Iași pentru a-și trata o plagă la mâna dreaptă. Medicii ieșeni l-au tratat, fără să fie suspect în vreun fel, susține prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Astăzi, 14 decembrie 2021, Ioana Vanesa Burlacu a fost condusă pe ultimul drum, cu fanfară.

Tatăl Ioanei Vanesa Burlacu vrea ca persoanele vinovate să plătească pentru ceea ce au făcut

Nimic nu o mai poate aduce înapoi pe Ioana. Costel Burlacu știe acest lucru. Însă tatăl tinerei spune că vrea ca persoana sau persoanele vinovate să plătească măcar pentru ceea ce au făcut.

„Nu știu de ce s-a întâmplat treaba aceasta… În orice caz, eu sper ca aceia care au făcut ce au făcut să plătească. În rest, nu știu ce să vă spun”, a încheiat ieșeanul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *