Prima pagină » Local » Cofetăriile din Iași au pregătit cadouri dulci pentru „Ziua îndrăgostiților”! Și florarii ieșeni speră să profite din plin de această sărbătoare – GALERIE FOTO

Cofetăriile din Iași au pregătit cadouri dulci pentru „Ziua îndrăgostiților”! Și florarii ieșeni speră să profite din plin de această sărbătoare – GALERIE FOTO

14 feb. 2022, 02:00,
Ivona Apostol în Local

În luna februarie, cofetăriile și magazinele cu dulciuri din Iași au primit comenzi speciale pentru „Ziua îndrăgostiților”. Astăzi, tinerii ieșeni care vor să-și impresioneze plăcut iubitele le oferă cadouri dulci

Patronii cofetăriilor din Iași se așteaptă la vânzări importante cu ocazia „Zilei îndrăgostiților”, sărbătorită în fiecare an pe data de 14 februarie. La magazinele cu dulciuri din centrul Iașului, ofertele sunt pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele.

Pentru această zi specială, cofetăriile pregătesc prăjituri în formă de inimă. De asemenea, tot pentru 14 februarie, angajații magazinelor cu dulciuri au pregătit multe cutii, buchete dulci – acestea fiind formate din bețe de frigărui pline cu jeleuri – și pungi cu produse din ciocolată destinate în mod special îndrăgostiților din Iași.

Buchete… dulci, la ofertă într-un magazin din Iași

Special pentru „Ziua îndrăgostiților”, Paula Toma, angajata magazinului ”Paradisul dulciurilor”, din Iași, a pregătit buchete dulci, cutii în formă de inimă cu jeleuri și acadele.

”Bărbații care vor să-și îndulcească iubitele le oferă acestora diverse cadouri de „Ziua îndrăgostiților”. Doritorii pot găsi la noi acadele în formă de inimă pornind de la 9 lei, până la cutii umplute cu jeleuri, ce pot costa între 70 și 130 de lei. ”Buchetele dulci” pe care le vedeți aici pornesc de la 20 de lei, iar cel mai scump este 60 de lei. Acestea au fost cerute chiar de zilele trecute. Buchetul este format din mai multe bețe de frigărui pe care sunt puse jeleuri și acadele, iar cutiile în formă de inimă pe care le-am pregătit sunt umplute tot cu jeleuri și acadele. În luna februarie vindem și baloane cu heliu în formă de inimă, baloane care au fost aduse special pentru „Ziua îndrăgostiților”. Mai mult, clienții își pot alege dulciurile dorite, iar eu le voi face pe loc cadoul cerut. Toate jeleurile pe care le folosim sunt aduse din Spania”, spune Paula Toma, asistent de vânzări în cadrul magazinului amintit.

Tânăra adaugă că a început să pregătească aceste cadouri cu câteva zile înainte de sărbătoarea împrumutată de peste Ocean deoarece a avut și comenzi speciale.

În edițiile anterioare ale cotidianului BZI au fost publicate detalii legate de coșurile oferite cadou celor dragi de sărbători.

Cofetarii au pregătit cadouri dulci pentru „Ziua îndrăgostiților”

Angajatele magazinului ”Dolciano”, unde se găsește doar ciocolată belgiană, au precizat, la rândul lor, că sunt pregătite pentru „Ziua îndrăgostiților”.

”Pe 10 februarie am primit ciocolata care este folosită la comenzile pentru 14 februarie. Facem special pentru această zi cutii ce conțin bomboane, ciocolată sub formă de cupidon sau de inimă, dar și alte dulciuri, în funcție de preferințele clienților. Folosim cutii roșii și, de preferat, în formă de inimă, deoarece, în această lună, dragostea plutește în aer. Toate dulciurile pe care le vindem în acest magazin sunt din Belgia. Datorită calității, prețurile pornesc de la 40 de lei pentru 200 de grame de ciocolată”, a spus Camelia Gociman, șef de magazin.

Pe lângă aceste magazine cu dulciuri, cofetăriile pregătesc, de asemenea, pentru astăzi, prăjituri în formă de inimă care sunt la mare căutare printre îndrăgostiții din Iași.

În edițiile anterioare, cotidianul BZI a publicate un articol referitor la cele 9 lucruri pe care trebuie să le știm despre ciocolată.

Trandafirii roșii se vând cel mai bine pe 14 februarie

Trandafirii roșii sunt cei mai căutați de „Ziua îndrăgostiților”, motiv pentru care florarii au comandat de săptămâna trecută florile și ambalaje speciale. Reporterii cotidianului BZI au discutat cu o vânzătoare din cadrul florăriei ”House of flowers”, de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, care le-a povestit acestora cum s-a pregătit pentru sărbătoarea de azi.

”Special pentru 14 februarie am comandat mai multe flori, în special trandafiri roșii. De altfel, trandafirii se vând cel mai bine. Însă există și bărbați care aleg alte flori, după preferința iubitelor. Suntem pregătiți cu flori de toate culorile, ambalaje special colorate și multe panglici roșii, cu care vom lega buchetele. Pe lângă florile pe care le vom vinde, am făcut și câteva tablouri din licheni sau diferite coșuri ce conțin plante criogenate”, a povestit Petronela Chirilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *